PSD îi răspunde lui Iohannis: Nu înţelege nimic din economie

 

PSD îi răspunde preşedintelui Klaus Iohannis în disputa asupra proiectului de buget: ""Nu înţelege nimic din economie, e interesat doar de bugetul serviciilor". Reacţia vine la scurt timp după ce şeful statului a criticat dur PSD pentru proiectul de buget în ansamblul şi pentru faptul că diminuează sumelor alocate serviciilor secrete. În stilul comunicărilor din ultima vreme, PSD Bucureşti a asociat mesajului şi o imagine caricaturizată a şefului statului.

 

"IOHANNIS DOVEDEȘTE DIN NOU CĂ NU ÎNȚELEGE NIMIC DIN ECONOMIE ȘI CĂ SINGURA SA PREOCUPARE E BUGETUL SERVICIILOR SECRETE. Realitatea e că aceste servicii au irosit fonduri uriașe pentru a pune în practică protocoalele ilegale și neconstituționale. Iar în loc să aruncăm sume enorme pe practicile nesănătoase ale serviciilor secrete, mai bine să dăm mai mulți bani pentru sănătatea copiilor din România. Este surprinzător că președintele Iohannis critică legea finanțării partidelor, pe care a promulgat-o fără să aibă nimic de obiectat...mai ales că unele suplimentări au fost propuse chiar de partidul care îl susține acum la prezidențiale. De asemenea, deși a fost primar, Iohannis nu înțelege nimic din alocările guvernului pentru comunitățile locale. Principiul esențial al noului buget este descentralizarea, respectiv transferarea unor servicii sociale de la Guvern, cu cheltuieli de 6,3 miliarde, însoțite însă de alocări suplimentare din cotele de TVA de 11,4 miliarde. Deci e cu plus, nu cu minus. Iohannis ar face bine să continue ce a făcut până acum...adică nimic și să nu mai bage bețe-n roate economiei naționale", scrie PSD pe pagina oficială de Facebook. 

Preşedintele Klaus Iohannis i-a acuzat pe liderii PSD că au elaborat un proiect de buget bazat de promisiuni populiste, care riscă să vulnerabilizeze România, afirmând că „printr-un gest cinic, preşedintele PSD pune în opoziţie securitatea naţională cu sănătatea cetăţenilor”.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Calin
12 Feb 21:24
Tare. Presedintele, un profesor de fizica, critica bugetul facut de un carciumar hot care pune apa in bere, un baiat de cavou si o analfabeta. Si toti acestia sustin ca presedintele nu intelege.... nu se stie ce. Daca ma uit la astia trei, imi dau seama ca Dumnezeu are chiar are simtul umorului de a facut ca asemenea rebuturi sa conduca o tara.
Răspunde
0 0
oare !?
12 Feb 20:20
... masurile ”nepopulare” sa aiba legatura cu vizitele insistente pe la perciunati sau prin arab ia ?
Răspunde
0 0
...roata
12 Feb 20:11
Tare... Nu stiu, cine cat intelege din maculatura aia denumita pompos "Bugetul Romaniei 2019"... Dar, se pare ca maculatura aia se afla intr-un univers paralel cu tarisoara noastra, iar fata de "scoartele" programului de guvernare este si diferenta de timp... :))) Nu cred ca, dl. Presedinte ar fi de vina... :)))
Răspunde
0 0
LUPU DANIELA
12 Feb 18:10
La nivelul de "cultura si educatie" psd alde udmr, este MAXIM atins!!! Niste analfabeti, hoti si tradatori, care jignesc clasa intelectualilor si a oamenilor cinstiti din Romania!!! Ar trebui sa le ridicam cetatenia romana!!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?