PSD + ALDE au primit 22,75 milioane de euro subvenții de la stat în 2018!

 

Niciun lider de partid NU vrea să le spună românilor pe ce le-a cheltuit banii primiți cu generozitate drept subvenție din Bugetul de stat!În total, circa 37 de milioane de euro din taxele, accizele și impozitele plătite de români au ajuns în anul 2018 în vistieria partidelor parlamentare, după cum urmează:

PSD-Dragnea – 20,9 milioane de euro;
PNL-Orban – 9,9 milioane de euro;
USR-Barna – 2,9 milioane de euro;
ALDE-Tăriceanu – 2,15 milioane de euro;
PMP-Băsescu – 1,4 milioane de euro;
UNPR-Oprea – (circa 56.000 euro – sumă blocată de AEP).

Acestor subvenții primite de partidele parlamentare în anul 2018 li se adaugă alte milioane, acordate în ianuarie 2019.

În legea privind finanţarea activităţii partidelor politice şi a campaniilor electorale – Legea nr. 334/2006 -, activităţile partidelor politice POT fi finanţate şi din subvenţii acordate de la bugetul de stat, adică BANII PUBLICI strânși de ANAF de la românii plătitori de taxe, accize și impozite.

Aceste ajutoare de stat de zeci de milioane de euro NU se returnează dacă sunt folosite după anumite criterii stipulate în Legea 334/2006.

Dar, din puținele rapoarte de control efectuate de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP), rezultă că PSD și PNL au încălcat legea atunci când au facturat diverse servicii din BANII PUBLICI.

Sursa: secundatv.ro

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Aici sint banii d-voastra !!! Taxe si Impozite !!!
26 Jan 23:54
Cum nu au facut nimic !??? 1 milion a costat scrisorica lui giuliani, 4 milioane au costat mitingurile din 2018 ale psd, alte milioane s-au dat pentru operatii urgente ale unor copii, alte milioane pe constructia multor case pentru familiile cu copii multi ! Pad-halde sint gospodari si ajuta multa lume ...
Răspunde
0 0
emil
26 Jan 13:06
putorilor din partide sa fie deportati nu bani alocati.
Răspunde
0 0
Orice,stire sa fie
25 Jan 14:01
Legal,sau mai mult decât PNL ?De ce nu o schimba USR ?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?