Provocare dusă la extrem în lumea modei. Ce se ascunde în spatele conceptului "materiifecale"

Provocare dusă la extrem în lumea modei. Ce se asunde în spatele conceptului "materiifecale"/ Foto: Instagram
Provocare dusă la extrem în lumea modei. Ce se asunde în spatele conceptului "materiifecale"/ Foto: Instagram
Provocare dusă la extrem în lumea modei. Ce se asunde în spatele conceptului "materiifecale" Provocare dusă la extrem în lumea modei. Ce se asunde în spatele conceptului "materiifecale"/ Foto: Instagram Provocare dusă la extrem în lumea modei. Ce se asunde în spatele conceptului "materiifecale"/ Foto: Instagram Provocare dusă la extrem în lumea modei. Ce se asunde în spatele conceptului "materiifecale"/ Foto: Instagram Provocare dusă la extrem în lumea modei. Ce se asunde în spatele conceptului "materiifecale"/ Foto: Instagram Provocare dusă la extrem în lumea modei. Ce se asunde în spatele conceptului "materiifecale"/ Foto: Instagram Provocare dusă la extrem în lumea modei. Ce se asunde în spatele conceptului "materiifecale"/ Foto: Instagram Provocare dusă la extrem în lumea modei. Ce se asunde în spatele conceptului "materiifecale"/ Foto: Instagram Provocare dusă la extrem în lumea modei. Ce se asunde în spatele conceptului "materiifecale"/ Foto: Instagram Provocare dusă la extrem în lumea modei. Ce se asunde în spatele conceptului "materiifecale"/ Foto: Instagram Provocare dusă la extrem în lumea modei. Ce se asunde în spatele conceptului "materiifecale"/ Foto: Instagram Provocare dusă la extrem în lumea modei. Ce se asunde în spatele conceptului "materiifecale"/ Foto: Instagram Provocare dusă la extrem în lumea modei. Ce se asunde în spatele conceptului "materiifecale"/ Foto: Instagram Provocare dusă la extrem în lumea modei. Ce se asunde în spatele conceptului "materiifecale"/ Foto: Instagram Provocare dusă la extrem în lumea modei. Ce se asunde în spatele conceptului "materiifecale"/ Foto: Instagram Provocare dusă la extrem în lumea modei. Ce se asunde în spatele conceptului "materiifecale"/ Foto: Instagram Provocare dusă la extrem în lumea modei. Ce se asunde în spatele conceptului "materiifecale"/ Foto: Instagram Provocare dusă la extrem în lumea modei. Ce se asunde în spatele conceptului "materiifecale"/ Foto: Instagram Provocare dusă la extrem în lumea modei. Ce se asunde în spatele conceptului "materiifecale"/ Foto: Instagram Provocare dusă la extrem în lumea modei. Ce se asunde în spatele conceptului "materiifecale"/ Foto: Instagram Provocare dusă la extrem în lumea modei. Ce se asunde în spatele conceptului "materiifecale"/ Foto: Instagram

În lumea excentrică a reţelelor de socializare, şi-a făcut loc şi un cont de Instagram cel puţin neobişnuit - @matieresfecales (materii fecale, n.r.). În ciuda numelui respingător, acesta însumează peste 100.000 de fani.Hannah Rose Dalton, în vârstă de 22 de ani, şi Steven Raj Bhaskaran, 24 de ani, doi tineri din Montreal, au pus bazele contului de socializare care promovează un stil şocant, desprins din filmele de groază, mai degrabă respingător, decât atrăgător.

Printre piesele de bază, cei doi promovează pantofii în formă de copite, în diverse nuanţe şi texturi care, în ciuda formei, ar fi extrem de comozi. Hainele, când sunt prezente, sunt extrem de mulate, pline de ţinte, lanţuri şi fâşii de piele. Outfitul este completat de machiajul excentric, atent studiat de cei doi. În multe fotografii, sprâncenele sunt rase complet, iar lentilele de contact completează profilul.

Atrăgători pentru unii, respingători până în măduva oaselor pentru alţii, cei doi tineri vor să promoveze o altă faţă a modei, una care, spun ei, nu are cum să nu te fascineze.

"Cursurile de modă au fost extrem de tehnice. Când ne-am întâlnit, s-a produs o explozie!", spun ei.

Ce a ieşit? Urmăriţi în GALERIA FOTO.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?