Protest în București: ”MEN oferă copiilor și tinerilor din școlile românești modele infracționale!”

 

Mâine va avea loc un protest public autorizat de Primăria Municipiului București, protest îndreptat împotriva practicilor de corupție din ISMB și MEN

Câteva cadre didactice vor protesta în Capitală. Motivul ar fi acela că Inspectoratul Școlar al Municipiului București și Ministerul Educației promovează în funcții oameni incompetenți, mitomani, agresivi, infractori, spune prof. Ileana Rusenescu.
 
”ISMB și MEN ,,pun lupul de pază la stână''. Încredințează posturile didactice din sectorul 1 unui director care este ,,expert'' în încălcarea legilor și în atribuirea posturilor în afara condițiilor legale.
 
Modele infracționale sunt modelele oferite de Inspectoratul Școlar al Municipiului București și de Ministerul Educației Naționale copiilor și tinerilor din România!
 
Vă așteptăm la sediul ISMB din str. Icoanei nr. 19, între orele 9:00-10:15, pentru a demasca mocirla morală și corupția din ISMB!
 
Apoi vă așteptăm la sediul Ministerului Educației Naționale, str. General Berthelot nr 28, între orele 10:30-11:45, pentru a demasca practicile de corupție din MEN și lipsa reperelor morale și legale în conducerea învățământului românesc!
 
ISMB și MEN oferă copiilor și tinerilor din școlile românești modele negative, infracționale!” - este mesajul prof. Ileana Rusenescu.

 

 


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Distrugerea viitorului...
17 Jul 17:38
O cale mai eficienta de distrugere a unei tari decat razboiul : DISTRUGEREA TINEREI GENERATII!!!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?