Protest inedit față de Brexit. Ce va face un britanic în 32 de state UE, inclusiv România

 

Un britanic în vârstă de 28 de ani, Andy Pardy, a pornit într-o călătorie de 30.000 km prin 32 de state membre UE, pentru a trimite un mesaj politicienilor și publicului de acasă - "Stop Brexit".”Înarmat” cu doar o furgonetă și GPS, bărbatul intenționează să ”scrie” literalmente cuvintele ”Stop Brexit” în plimbarea sa, literele ”construindu-se” pe hartă exact în forma în care conduce el. 

Începând cu 16 iulie, Pardy a pornit de la Loch Lomond, Scoția, spre Irlanda și a continuat să conducă în Republica Irlanda pentru a finaliza prima curbă a lui "s", înainte de a se întoarce spre Țara Galilor și înapoi la Cornwall pentru a completa prima literă.

De atunci a completat literele "t" și "o", care i-au dus o călătorie lungă, doar pentru a ajunge la punctul de plecare - Gothenburg, Suedia. "P"-ul a fost trasat venind în Cercul Arctic.

Bărbatul va continua călătoria și va ajunge și în țara noastră, în Transilvania, pentru a completa aici partea de jos a literei "i". El promite să "împărtășească ce e mai bun" din statele prin care trece prin "promovarea unui mesaj de incluziune și toleranță”.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?