Protecţia Consumatorilor, o nouă lege: Niciun turist nu va mai plăti aceste taxe

Turiştii nu vor mai fi nevoiţi să achite costuri suplimentare aferente pachetelor de călătorie, potrivit unui proiect de act normativ al Agenției Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).Turiştii nu vor mai fi nevoiţi să achite costurile suplimentare aferente pachetelor de călătorie doar dacă informează despre ele înainte de încheierea contractului, potrivit unui proiect de act normativ al Agenției Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC).

Dacă nu informează asupra acestui aspect și totuși cer bani clienților, companiile turistice vor risca să fie amendate cu până la 20.000 de lei.

Măsura este inclusă într-un Proiect de lege privind pachetele de servicii de călătorie și serviciile de călătorie asociate, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative.  

Citeşte mai mult AICIAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?