Proiect de Guvern: Faci autostopul şi te ridică direct maşina de Poliţie

Autostopul, interzis prin lege
Autostopul, interzis prin lege / FOTO: radio90.pl

Din disperarea Guvernului de a strânge cât mai mulţi bani la bugetul de stat, se nasc şi proiecte aberante: dacă Guvernul îşi va da acordul, autostopiştii se vor trezi că vor fi luaţi de pe marginea drumului direct cu maşina de Poliţie, situaţie care nu se regăseşte în statele europene.

Guvernul planuieste sa interzica autostopul prin lege pentru ca aceasta practica ar avea un impact negativ major asupra firmelor de transport si asupra circulatiei rutiere, potrivit Ziare.com.

Potrivit Proiectului de Ordonanta de urgenta propus de Ministerul Transportului, transportul rutier de persoane prin utilizarea autoturismelor neautorizate "are un impact negativ asupra bugetului de stat prin diminuarea veniturilor incasate ca urmare a neplatii taxelor si impozitelor aferente activitatilor de transport rutier".

Potrivit proiectului de OUG, şoferii care vor lua autostopişti vor fi sancţionaţi cu amenzi de la 1.000 lei la 5.000 lei.

VEZI AICI DOCUMENTUL care urmează să fie semnat de Victor Ponta

MOTIVAREA prin care autostopul va fi INTERZIS poate fi văzută AICI

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?