Anunţ de ultimă oră de la meteo: Cum va fi vremea în următoarele trei zile

 
VREMEA
VREMEA

Prognoza meteo: Anunţ de ultimă oră de la meteorologi. Află cum va fi vremea în următoarele trei zile!

Prognoza meteo. Marţi, vremea se va încălzi ușor în toate regiunile. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile vestice și sud-vestice și în nordul Cârpăților Orientali unde pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice și cu totul izolat, grindină. Vântul va avea intensificări în sud-vestul țării, în special în zona montană aferentă. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 28 de grade. În orele dimineții, izolat vor fi condiții de ceață, în special în depresiuni și pe văile râurilor.

Prognoza meteo. Vremea în Bucureşti

În Bucureşti, dimineața 11...13 grade. Pe parcusrul zilei, vremea va fi frumoasă și caldă, cu cer variabil și vânt slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 26...27 de grade.

Prognoza meteo. Vremea miercuri şi joi

Miercuri, vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească ușor. Temperaturile maxime, peste 25 de grade în aproape toată ţara, cu excepţia litoralului, până la 29 de grade la Alba iulia. După-amiază în vest și în nord-vest și în zona montană pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va avea intensificări pe crestele Cârpăților Meridionali și în sudul Banatului.

În capitală, vremea va fi frumoasă și va continuă să se încălzească ușor. 12-14 grade dimineață și în jur de 28 de grade la amiază.

Joi, vremea va fi caldă îndeosebi în regiunile sudice și estice unde valorile termice vor fi în creștere față de miercuri. Temperaturile maxime, de vara, ajung la 31 de grade, izolat în sudul țării. În vestul, nord-vestul țării și în zona de munte, îndeosebi după-amiază, local vor fi averse și descărcări electrice. Vor fi condiții de grindină. Vântul va avea unele intensificări pe crestele montane. În Bucureşti, vremea va fi caldă, cu 13-15 grade dimineața și 29-31 de grade la amiază.

Prognoza meteo. Vremea pe regiuni

În regiunile intracarpatice, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în Banat și Cisana și în nordul Carpaţilor Orientali unde pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice și cu totul izolat, grindină. La amiază vor fi 26 de grade la Timișoara, 25 la Oradea, 26 la Baia Mare, 25 la Cluj și Sibiu și 23 la Miercurea Ciuc.

În sud, vreme în general frumoasă, doar în vestul Olteniei se aşteapta averse și descărcări electrice. Temperatura este în creştere. Maximele termice vor fi în general între 24 și 27 de grade.

În Dobrogea vreme predominant însorită. La amiază vor fi 24 de grade la Tulcea și 22 la Constanța.

În Moldova, vreme în general frumoasă și maxime mai mari decît ieri. 23 de grade la Suceava, 26 la Iași, 25 la Bacău, 26 la Focșani și 25 la Galați.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?