Prognoza meteo. Anunţ de ultimă oră. Cum va fi vremea în următoarele trei zile

PROGNOZA METEO
PROGNOZA METEO

Prognoza meteo. Miercuri, vremea se va ameliora sub aspectul ploilor, însă se va menţine în general instabilă în vest şi nord-vest, la deal şi la munte, unde, temporar se vor semnala averse - pe arii restrânse însemnate cantitativ, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar fenomene specifice instabilităţii atmosferice se vor semnala doar local, în special în centru şi nord-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 grade în Maramureş şi 27 de grade în sudul Munteniei şi în sud-vestul Dobrogei.

Vremea la Bucureşti

În Capitală, dimineața, 13...14 grade. Pe parcusrul zilei, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi la începutul zilei, însă probabilitatea de apariţie a ploilor va fi redusă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări ziua. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade.

Vremea la munte

La munte, vremea se va menţine în general instabilă. Temporar înnorările vor fi accentuate în masivele vestice şi nordice, unde se vor semnala averse -pe arii restrânse însemnate cantitativ, frecvente descãrcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul zonei montane, cerul va fi variabil, iar manifestări specifice instabilităţii atmosferice se vor semnala doar pe spaţii restrânse şi la cote mult mai reduse.

Vremea la mare

Şi la mare tot o vreme instabilă. Cerul va prezenta înnorări temporare şi, în special spre seară şi noaptea, vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla, ziua, moderat, cu intensificări temporare, iar noaptea va slăbi şi va mai prezenta doar intensificări izolate asociate averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 24 de grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 17 şi 19 grade.

Vremea joi şi vineri

Joi, vremea va fi în general instabilă. Se vor semnala averse, frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, în nord-vest, local în zonele montane și submontane și pe arii restrânse în restul teritoriului. Izolat, cantitățile de apă vor putea fi mai însemnate și vor fi posibile căderi de grindină. Temperaturile maxime, sub 20 de grade poate doar în depresiuni, ajung la 27 de grade la Focani și Iași. În Capitală, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, dar numai trecător vor fi posibile ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat. Dimineața, 11-13 grade. Temperatura maximă se va situa în jurul a 25 de grade.

Vineri, gradul de instabilitatea atmosferică va fi în creștere, îndeosebi în regiunile vestice, nordice și centrale, precum și în zonele deluroase și montane, unde temporar înnorările se vor accentua, iar local se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat se vor putea acumula cantități de apă însemnate și vor fi posibile căderi de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar manifestări specifice instabilității atmosferice se vor semnala doar izolat și la cote mai reduse. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 grade la Miercurea Ciuc și 27 de grade frecvent în sudul și sud-estul țării, izolat și 28 de grade, la Focşani. În Bucureşti, dimineața, 11-13 grade și temperatura maximă, în jurul valorii de 27 de grade.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?