Prognoza meteo: Cum va fi vremea în următoarele trei zile

Prognoza meteo
Prognoza meteo

Prognoza meteo: Luni, vremea va fi apropiată de normal din punct de vedere termic, dar va fi instabilă, în mare parte din țară.Prognoza meteo: Vor fi înnorări temporare și ploi pe arii relativ extinse, exceptând sud-estul și nord-vestul extrem unde acestea se vor semnala izolat. Ploile vor fi mai frecvente și local mai însemnate cantitativ în sud-vest și în zonele deluroase și montane, unde vor fi și condiții de grindină. Pe arii restrânse se vor semnala descărcări electrice. Vântul va avea unele intensificări în Dobrogea, dar trecător și în celelalte regiuni, asociat averselor. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 24 de grade.

Vremea în Bucureşti

Prognoza meteo: În Capitală, pe parcursul zilei, vremea va fi apropiată de normal din punct de vedere termic. 20-22 de grade maxima la amiază. Cerul va fi temporar noros și, mai ales spre seară, trecător va ploua.

Vremea la munte

Vremea va fi apropiatã de normal din punct de vedere termic, dar va deveni instabilã. Vor fi ploi pe arii relativ extinse, local mai însemnate cantitativ ziua. Pe arii restrânse se vor semnala descãrcãri electrice. Vântul va suflă slab şi moderat, cu unele intensificãri mai ales în timpul averselor. Variaţiile termice vor fi nesemnificative faţã de ieri. La amiază vor fi: 12 grade la Păltiniș, 14 la Predeal, 11 la Semenic și la Sinaia 1500, 14 la Arieșeni ( var pl desc) și 7 grade pe Vf. Toaca din masivul Ceahlău.

Vremea la mare

Prognoza meteo: Vremea va fi uşor instabilã. Vor fi unele înnorãri dupã-amiază şi seară, când vor fi condiţîi pentru ploi slabe, de scurtã duratã. Vântul va suflă moderat, cu intensificãri temporare mai ales în timpul zilei. Temperaturile maxime vor fi de 17...19 grade. Temperatura apei mãrii va avea valori cuprinse între 16 şi 19 grade.

Vremea marţi şi miercuri

Marţi, vremea va fi instabilă în jumătatea de vest a teritoriului, precum și în zona de munte, unde, mai ales în a două parte a zilei, vor fi averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, trecător cu aspect de vijelie. În restul țării, cerul va fi variabil, cu înnorări accentuate în special după-amiază, când local se vor semnala ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Izolat se va semnala grindină. Excepție va face Dobrogea, unde probabilitatea de ploaie este scăzută. Temperaturile maxime se vor încadra între 18-19 grade pe litoral și 28 de grade în sudul Munteniei, la Giurgiu.

Prognoza meteo: În Capitală, mai ales după-amiază vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. 11-12 grade dimineața și o temperatură maximă de 26...27 de grade.

Miercuri, vremea va fi în general instabilă în vestul, centrul, nordul și nord-estul țării, unde înnorările vor fi mai accentuate și vor fi averse, însoțite și de descărcări electrice. În celelalte regiuni, cerul va fi temporar noros, iar manifestările asociate instabilitățîi atmosferice se vor semnala pe arii mai restrânse și la cote mai reduse. Izolat va cădea grindină, iar cu precădere în zonele de munte, cantitățile de apă vor fi însemnate. Vântul va avea unele intensificări pe crestele montane, dar de scurtă durată și în restul teritoriului, mai ales în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 grade la Miercurea Ciuc și 26 de grade la Călărași.

În Bucureşti, cerul va fi temporar noros și, trecător, va ploua slab. Dimineața 12-14 grade și la amiază, în jur de 25 de grade.

Vremea pe regiuni

În regiunile intracarpatice, vreme în general instabilă, cu averse, descărcări electrice şi intensificări scurte ale vântului pe arii relativ extinse. Ploile vor fi mai frecvente și mai însemnate cantitativ în Banat și la munte unde vor fi și condiții de grindină. Maximele termice, între 20 și 23 de grade, ceva mai mici în estul Transilvaniei: 17 grade la Miercurea Ciuc.

Prognoza meteo: În sud, vor fi averse, vînt și descărcări electrice în special în Oltenia şi la deal și la munte. Izolat sunt condiţii pentru grindină. La amiază vor fi 21 de grade la Drobeta, 20 la Craiova și Tg Mureș, 21 la Giurgiu, 22 la Călărași și 20 la Buzău.

În Dobrogea sunt unele înnorări dar şansele de ploaie sunt reduse în schimb bate vântul. Maximele sunt în apropierea celor normale, 22 de grade la Tulcea și 19 la Constanța.

În Moldova vor fi înnorări temporare și ploi pe arii relativ extinse, în specila la deal și la munte. La amiază: 17 de grade la Suceava, 19 la Iași, 18 Bacău, 21 la Focșani și Galați.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?