Temperaturi de vară! Prognoza meteo pe următoarele zile

 

Sâmbătă, vremea se va menţine deosebit de caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi în sud-vestul ţării şi la munte, unde, mai ales spre seară, pe arii restrânse vor fi averse şi descărcări electrice. În restul teritoriului aceste fenomene vor fi cu totul izolate. Vântul va avea uşoare intensificări în regiunile sudice şi la munte, dar şi în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 33 de grade. Dimineaţa, în zonele joase de relief vor fi condiţii de ceaţă.

În Capitală, vremea se va menţine deosebit de caldă pentru această perioadă, cu cerul variabil. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi de 31...32 de grade.

La mare, vremea va fi în general frumoasă şi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineaţa şi noaptea. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi între 25 şi 28 de grade. Temperatura apei mării va fi de 23 - 24 de grade.

Cerul va fi temporar noros în jumătatea de sud-vest a tării unde, mai ales seara si noaptea, pe arii restrânse vor fi ploi slabe, de scurtă durată. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în special după-amiaza la munte, precum si în zona litoralului, unde izolat se vor semnala averse si descărcări electrice. Vântul va avea uşoare intensificări pe parcursul zilei în Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei si la munte, dar si în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade în Deltă şi 33 de grade în zonele de câmpie.

În Capitală, vremea se va mentine caldă pentru acestă perioadă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări seara si în cursul noptii, când trecător este posibil să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu usoare intensificări în orele amiezii. Temperatura maximă va fi de 31...32 de grade.

Deşi valorile termice diurne vor marca o scădere usoară faţă de ziua anterioară, vremea va rămâne caldă pentru acestă dată din an în majoritatea zonelor, iar gradul de instabilitate atmosferică va fi în creştere.

Îndeosebi ziua, vor fi înnorări temporar accentuate în jumătatea de sud-vest a ţării, iar după-amiaza şi seara şi în zona montană unde local vor fi averse si descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe spatii restrânse, mai ales în a doua parte a zilei, cu precădere în nord-vest, în centru si în zona litoralului.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?