România întră în zodia caniculei. Când revin furtunile. Prognoza meteo până pe 9 septembrie

 
România întră în zodia caniculei. Când revin furtunile. Prognoza meteo până pe 9 septembrie
România întră în zodia caniculei. Când revin furtunile. Prognoza meteo până pe 9 septembrie

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pe o lună. Află, din materialul următor, cum va fi vremea, în fiecare regiune a țării, până pe 9 septembrie.

Săptămâna 12.08.2019 – 19.08.2019

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sud-vestice.


Regimul pluviometric va fi în general deficitar în regiunile sudvestice și la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 19.08.2019 – 26.08.2019

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, local în sud-vestul țării, iar în rest valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi excedentare în nord-estul teritoriului și în general apropiate de cele normale pentru această săptămână în rest.

Săptămâna 26.08.2019 – 02.09.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 02.09.2019 – 09.09.2019

Mediile valorilor termice vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toată țara.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?