Prognoza meteo luna februarie 2019. Temperaturi peste normele perioadei

 
Prognoza meteo luna februarie 2019. Temperaturi peste normele perioadei
Prognoza meteo luna februarie 2019. Temperaturi peste normele perioadei

Meteorologii estimează, pentru următoarele patru săptămâni, valori termice în general peste cele specifice acestui interval, la nivelul întregii ţări. Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a publicat o prognoză pentru următoarele patru săptămâni.Săptămâna 28.01.2019 – 04.02.2019

Temperaturile medii se vor situa peste cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, cu o abatere pozitivă mai accentuată în sud-estul teritoriului.

Regimul pluviometric va fi în general deficitar, mai pronunțat în sud-estul extrem al țării, în regiunile nordice și în zona Carpaților Occidentali. Excepție vor face regiunile central-sudice, unde cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare.

Săptămâna 04.02.2019 – 11.02.2019

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări, abatere termică pozitivă ce va fi mai pronunțată în regiunile centrale și local în cele sudice.

Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în sud-vestul țării, iar în nordul teritoriului acestea vor fi local deficitare. În restul teritoriului regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână.

Săptămâna 11.02.2019 – 18.02.2019

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice intervalului în regiunile sudice, centrale și nord-vestice, iar în rest valorile termice vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în această săptămână vor fi apropiate ce cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 18.02.2019 – 25.02.2019

Valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice perioadei, posibil ușor mai ridicate sud-vestul extrem al țării.

Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel specific pentru această săptămână, cu posibilitatea unui ușor excedent în extremitatea sudică a țării.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?