Profesorul l-a pedepsit crunt pentru că întârzia la ore. Într-o zi, i-a aflat SECRETUL. Ireal!

 
Profesorul l-a pedepsit crunt pentru că întârzia la ore. Într-o zi, i-a aflat SECRETUL. Ireal!
Profesorul l-a pedepsit crunt pentru că întârzia la ore. Într-o zi, i-a aflat SECRETUL. Ireal!
Profesorul l-a pedepsit crunt pentru că întârzia la ore. Într-o zi, i-a aflat SECRETUL. Ireal! Profesorul l-a pedepsit crunt pentru că întârzia la ore. Într-o zi, i-a aflat SECRETUL. Ireal! Profesorul l-a pedepsit crunt pentru că întârzia la ore. Într-o zi, i-a aflat SECRETUL. Ireal!

A fost lovit în repetate rânduri la palme cu rigla, dar asta nu l-a împiedicat să întârzie la şcoală zilnic... Din contră! În ciuda "corecţiilor" primite de la profesorul său, acest elev şi-a continuat obiceiul. Nicio pedeapsă nu părea să-l aducă în rândul lumii... Într-o zi, însă, i s-a aflat secretul... Era înfiorător!

Acest elev obişnuia să întârzie la ore în fiecare zi. Şi tot în fiecare zi profesorul îi aplica o "corecţie" fizică imediat ce ajungea în clasă. Nu l-a întrebat nimic, dar nici el n-a spus nimic... Şi toată nepăsarea a fost pusă pe seama "puturoşeniei".

Într-o dimineaţă, în timp ce făcea jogging, profesorul şi-a zărit elevul pe stradă. Brusc, a decis să-l urmărească. Ce i-a fost dat să vadă, însă, l-a făcut să plângă!

Băiatul livra ziare, zi de zi, pentru a face rost de bani. Era singura sursă de venit a familiei şi făcea tot ce-i stătea în putinţă ca să-şi păstreze slujba. Chiar dacă asta însemna să ajungă mai târziu la şcoală. Şi chiar dacă asta însemna să fie pedepsit într-un mod de neimaginat!

A doua zi, când a ajuns la şcoală, la fel de târziu, băiatul a întins mâinile resemnat, aşteptând să fie lovit şi de această dată. În schimb, profesorul l-a luat în braţe şi l-a strâns la piept. Nu ştia cum să-l facă să-l ierte pentru pedepsele pe care i le aplicase până atunci. Din acea zi, coşmarul băiatului s-a încheiat.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?