Profesorii, dezgustaţi de cadourile de final de an: "Un coşmar: lenjerie intimă folosită şi..."

 
Profesorii, dezgustaţi de cadourile de final de an: "Un coşmar: lenjerie intimă folosită şi..."
Profesorii, dezgustaţi de cadourile de final de an: "Un coşmar: lenjerie intimă folosită şi..."
Profesorii, dezgustaţi de cadourile de final de an: "Un coşmar: lenjerie intimă folosită şi..." Profesorii, dezgustaţi de cadourile de final de an: "Un coşmar: lenjerie intimă folosită şi..." Profesorii, dezgustaţi de cadourile de final de an: "Un coşmar: lenjerie intimă folosită şi..."

În vreme ce personalul auxiliar din şcoli s-a bucurat de "atenţii comestibile" - cutii cu bomboane de ciocolată mâncate pe jumătate, sticle de vin începute sau saci de cartofi, profesorii au fost răsplătiţi pentru munca depusă la catedră cu "daruri" alese. Printrea ele, lenjerie murdară, lubrifiant intim şi chiar un radio furat! Fireşte, toate au fost dăruite "din suflet" de elevi!Se ştie, la finalul anului şcolar, părinţii caută "cadouri perfecte" pentru dascăli, dorind să-i răsplătească, astfel, pentru răbdarea şi dedicarea cu care le-au instruit copiii. Ce se întâmplă, însă, când sarcina revine elevilor? Ei bine, se pare că aceştia nu duc lipsă de idei şi cumpără, de multe ori cu bani grei, cadouri cel puţin neinspirate pentru aceştia.

Potrivit unui site din Statele Unite dedicat mămicilor, printre cadourile primite frecvent de profesori şi de personalul auxiliar se numără sticluţe de after-shave (pentru profesoare), organizatoare de nunţi, fireşte, fără să (mai) fie cazul de aşa ceva, cutii de bomboane de ciocolată începute, sticle de vin aproape goale sau "tradiţionalul" set de cutii goale ambalate unele în altele.

"De multe ori, o intenţie bună s-a transformat într-un adevărat coşmar! Şi pentru părinţi, şi pentru profesori!", a mărturisit un dascăl.

Printre cele mai şocante daruri de care aceştia şi-au adus aminte se numără o sticlă de gel lubrifiant intim, mai multe perechi de lenjerie, unele murdare (o farsă bine pusă la cale, care face furori în rândul clienţilor magazinelor online), şi chiar un radio care, ulterior, s-a dovedit a fi furat!

Întrebaţi ce şi-ar fi dorit să primească de la elevi, aceştia s-au rezumat la felicitări. Fie din partea elevilor, fie din cea a părinţilor.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?