Profesori, vi se pregăteşte ceva! Anunţul făcut de ministrul Educaţiei

"Peste 60.000 de cadre didactice din învăţământul preuniversitar, în special din învăţământul gimnazial, vor intra în cel mai amplu program de formare, în următorii doi ani de zile", este anunţul ministrului Educaţiei, Liviu Pop.Programul ar urma să fie finanţat din bani europeni. "Am proiectul pregătit. Concret, peste 60.000 de cadre didactice din învăţământul preuniversitar, în special colegii mei din învăţământul gimnazial vor intra în cel mai amplu program de formare, în următorii doi ani de zile. Sunt bani europeni, în aşa fel încât toţi profesorii din învăţământul preuniversitar să beneficieze de acest program de formare absolut necesar implementării noilor programe şcolare", a spus ministrul Educaţiei la RFI.

Formarea continuă în cazul profesorilor este un aspect inclus deja în Legea Educaţiei şi reprezintă atât un drept cât şi o obligaţie, potrivit legislaţiei în vigoare.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?