Profeția unui rabin din 1994: "În Biblie scrie că războiul final începe din Coreea de Nord"

Rabinul
Rabinul
Rabinul Rabinul a descifrat în Biblie că războiul final începe din Coreea de Nord

Un prezicător evreu celebru a lansat în urmă cu mai mulţi ani o teorie conform căreia Împărăția Hermitului - a se citi Coreea de Nord - va deveni cheia nucleară a războiului final.Rabinul Levi Sa'adia Nachmani a spus: "Nu Siria, nu Persia, nu Babilonul și nu Gaddafi. Coreea de Nord va sosi aici".

Predicția sa se bazează pe faptul că în ebraică, cuvântul Iad se scrie Seoul, precum capitala Coreei de Sud. Acestă precizare este făcută în capitolul Deutronomului, vorbindu-se despre un „război final".

Capitolul spune: "M-au trezit la gelozie cu un non-zeu, m-au provocat cu vanitățile lor și îi voi face să fie geloși cu nici un popor".

"Îi voi provoca cu o națiune ticăloasă. Căci un foc se aprinde în nara mea și arde în profunzimile lumii inferioare (She'ol) și devorează Pământul cu producția ei și creează focul temeliei munților".

El a adăugat că un război mondial ar putea începe prin atacarea Seulului de către Coreea de Nord, scrie DailyStar.

Rabinul a descifrat în Biblie că războiul final începe din Coreea de Nord:

Sursa

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Marc
11 Jan 11:12
Deci Seoul, lumea de jos, Coreea de sud e iadul?! Atunci Coreea de Nord e raiul?!!! Eu aș zice că e invers decât zice Biblia.
Răspunde
0 0
Sorin
10 Jan 23:39
Asta e știre sau bășcălie. E atât de cretină ideea că nici nu merită luată în seamă. Nu vă mai căcați pe voi și dați-ne știri și informații reale, nu visele unui moș tâmpit.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?