Problema unei mame, virală pe internet! Cum deschizi ușa dulapului fără să spargi farfuriile?

 

O mamă a postat pe internet fotografia care arată o situație amuzantă, însă destul de greu de rezolvat. Ea a cerut ajutor online, iar oamenii s-au înghesuit să ofere soluții de tot felul, mai ales hilare.

Mai exact, fotografia postată arată un dulap care este, potrivit descrierii mamei, “imposibil de deschis”, problema fiind setul de farfurii de porțelan care se sprijină pe ușă.

Imaginea a devenit instant virală, în scurt timp de la urcarea ei în mediul online strângând 16.000 de reacții și 456 de comentarii.

Acestea sunt unele dintre cele mai interesante, potrivit Bored Panda:

1. Este o problemă economică. Dacă farfuriile sunt ieftine, deschide ușa. Dacă farfuriile sunt de neînlocuit, sparge primul geam din dreapta.

2. Construiește o casă identică chiar lângă cea existentă, însă cu o singură diferență: farfuriile să fie pe raft. Apoi da-i delete casei vechi.

3. Inundă casa, iar apoi poți deschide dulapul fără niciun risc.

4. Înclină dulapul în partea cealaltă, apoi deschide ușa

5. Vinde-l unui muzeu și numește-l seria “Înghețat în timp” (Frozen in Time).

6. Încearcă să-l oprești și după să-l pornești.

7. Deschide ușa forte puțin și umple totul cu spumă.

8. Înfășoară dulapul cu scoci și lasă-i pe nepoții tăi să se ocupe de problemă. Sau păstrează-l drept zestre pentru fiica ta.

9. Încearcă ctrl+Z... Asta ar trebui să meargă.

10. Sparge zidul din spatele dulapului. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?