Probe de lapte, ridicate de la fermele de unde se aproviziona firma Lactate Bradet

 

Inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare Argeş şi cei din Dolj au ridicat, miercuri, probe de lapte de la fermele de unde se aproviziona firma Lactate Brădet, după scandalul cu E.Coli în produse.

Directorul DSVSA, Daniel Lupu, a declarat pentru Mediafax că inspectorii DSV Argeş şi Dolj au ridicat probe de lapte de unde se aproviziona Lactate Brădet, pentru a vedea care este cauza contaminării brânzei cu bacteria E.Coli.

"Miercuri, am ridicat o proba de lapte de la fermă de unde se aproviziona producătorul brânzei contaminate cu E.Coli. Am trimis-o la Bucureşti, la Institutul de Igienă şi Sănătate Publică Veterinară (IISPV). Rezultatul va fi gata în cel mult patru zile. I-am contactat şi pe colegii de la DSVSA Dolj. Mi-au confirmat că au trimis şi ei o echipa să ridice probe de la fermă din Dolj, de unde acelaşi producător se aproviziona cu lapte", a spus Lupu.

Marţi, preşedintele ANSVSA, Andrei Butaru, declara că inspectorii instituţiei au verificat în urmă cu o săptămâna firma Lactate Brădet din Argeş şi nu au găsit nicio problema. Ulterior s-a descoperit că brânză produsă de această firma este contaminată cu E. Coli. El a spus că, în urmă controalelor, inspectorii sanitar-veterinari au descoperit într-un lot de brânză produsă de firma Lactate Brădet Escherichia Coli, tulpină O26.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?