Primul efect după Teleormanleaks. A fost declanșată "operațiunea valiza"

 
Valiza Rise Project
Valiza Rise Project
Valiza Rise Project Operatiunea valiza

"O valiză cu informaţii esenţiale din interiorul corporaţiei Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces când au percheziţionat fizic şi informatic sediul firmei, anul trecut, a fost găsită în zona rurală din Teleorman, de către un localnic, chiar pe proprietatea lui" - a anunţat RISE Project pe Facebook.

Protestatarii din Sibiu, care au ieșit zi de zi în stradă ca să ceară stoparea atacului la justiție și demisia guvernului PSD-ALDE, demarează duminică "operațiunea valiza"

"În primele zile de protest din decembrie, am organizat un protest cu valize. Nu ne închipuiam că vom fi atât de vizionari.
Vă invităm așadar ca la protestul de duminică să aduceți cu dumneavoastră o valiză. Nu neapărat din lanurile de porumb din Teleorman - faptele de corupție ale PSD sunt presărate pe tot cuprinsul țării.
Valiza cu mizerii - e cel mai bun rezumat al guvernării PSD.
Duminică, așadar, demarăm Operațiunea Valiza", spune pe Facebook cei de la grupul Vă vedem din Siibu.

RISE Project anunţă pe Facebook o serie de dezvăluiri şi face o trecere în revistă a informaţiilor în posesia cărora a intrat.

Valiza conţine: un hard negru în care a fost salvat tot conţinutul de 63,39 GB din computerul unui om-cheie de la Tel Drum, mii de facturi, contracte, bilanţuri, devize, procuri, acte constitutive de firme-fantomă, extrase de cont, ordine de plată, documente personale ale unor interpuşi, rapoarte de audit, tabele contabile.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Stan
04 Nov 14:26
La puscarie pe viata penalilor iliescieni...Si averile colosale confiscate ..
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?