Primele imagini cu "ucigașul de bătrâni". A ucis 32 de pensionari și este căutat de o țară întreagă

 
Ucigașul de bătrâni
Ucigașul de bătrâni

Un ucigaș în serie din Rusia a șocat întreaga lume prin maniera în care și-a atras victimele în capcană.Poliția rusă a dat publicității primele imagini captate cu o cameră video de supraveghere cu principalul suspect pentru șirul de crime carea a zguduit Rusia.

Bărbatul, care se presupune că are între 27 și 33 de ani, a ucis cel puțin 32 de persoane în vârstă, marea majoritate femei. Criminalul a pretins că vrea să le ajute pe bătrâne, însă a terminat prin a le ucide prin strangulare.

Criminalul a acționat fără o motivație aparentă, nefiind vorba de jafuri. În cele mai multe dintre cazuri au fost sustrase doar sume mici de bani. Victimele aveau între 75 și 90 de ani.

Crimele au început încă din anul 2011, în regiunea munților Urali, iar poliția se așteaptă la noi lovituri în orice moment. Se presupune că bărbatul este rezident al regiunii Udmurtia din Rusia.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?