Primele detalii şi primul gameplay trailer din Modern Warfare 2

 
FOTO: REALITATEA.NET
FOTO: REALITATEA.NET
Call of Duty 4: Modern Warfare este fără îndoială unul dintre cele mai bune jocuri ale ultimilor ani. Infinity Ward a făcut publice câteva detalii din continuarea acestuia, Modern Warfare 2.
Ca de obicei, informaţii picante despre jocuri în producţie ajung pentru prima oară la presa scrisă, în acest caz la Game Informer. Printre cele mai interesante lucruri menţionate de revistă este întoarcerea lui John "Soap" MacTavish, de această dată însă doar ca un NPC, căpitan al unui grup de intervenţie internaţional numit Task Force 141.

Infinity Ward ne-a obişnuit cu jocuri noi, dar de această dată Modern Warfare 2 va continua povestea din primul joc, axându-se pe creşterea instabilităţii politice din Rusia. Un grup terorist, condus de  Makarov , un fost asociat al lui Zakhaev, profită de problemele interne ale Rusiei pentru a intra în posesia unor focoase nucleare.


Soap va conduce expediţii prin munţi, împotriva ruşilor, folosindu-se de snowmobile şi pioleţi, prin Rio de Janeiro sau Afganistan. "Gameplay-ul este foarte variat şi va permite mai multe soluţii pentru străbaterea poveştii", a declarat preşedintele Infinity Ward, Jason West. Acesta a dat şi o veste mai puţin fericită şi anume că Modern Warfare 2 va avea aproximativ aceeaşi lungime ca şi Call of Duty 4 şi că nici acest joc nu va avea o campanie single player ce poate fi parcursă în modul cooperativ.

Există şi o veste bună, Infinity Ward anunţând un mod nou numit Special Forces ce va fi asemănător cu misiunea de final din Call of Duty 4 (High Club).

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?