Prime uriaşe la ASF de sărbători. Cât au primit angajaţii

 
Prime uriaşe la ASF de sărbători. Cât au primit angajaţii
Prime uriaşe la ASF de sărbători. Cât au primit angajaţii

Angajaţii Autorităţii de Supraveghere Financiară şi-au primit deja darurile de Crăciun de la conducerea instituţiei. Toți cei peste 500 de salariaţi au încasat prima anuală, care nu este deloc de neglijat, ci se ridică la nivelul unui salariu. Iar leafa medie depășeste 9.700 lei net, în ASF. De Paște, fiecare angajat a primit al ASF o primă de 5.000 de lei. Și foștii membri ai Consiliului ASF, care nu au mai fost validați în această lună pentru un nou mandat, au primit aceste prime scrie hotnews.ro.

Autoritatea notează, însă, că aceste prime de performanță nu le primesc toți angajații, ci se dau în funcție de calificative și reprezintă între 100 și 150% din salariul net.

Conducerea instituţiei precizează că au fost demarate negocieri pentru Contractul Colectiv de Muncă aplicabil din 2019, și că nivelul primelor va fi redus. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?