Primarul Timișoarei are o nouă compoziție muzicală: ”Dacă vă place dați LIKE, dacă nu, oricum SHARE”

Primarul liberal al municipiului Timişoara, Nicolae Robu, a prezentat, vineri seară, pe pagina sa de Facebook, noua sa compoziţie muzicală pe versurile lui Alexandru Vlahuţă şi a ţinut să arate că zilnic este atras în ”diverse bătălii”, dar că este un om ”ultrapaşnic şi ultratolerant”.Primarul Nicolae Robu a scris pe pagina sa de Facebook că este un om care nu îşi lasă demnitatea ”călcată în picioare” şi că zilnic este atras în ”diverse bătălii” pe care trebuie să le ducă.

”DRAGI PRIETENI,

Așa cum v-am spus de nenumărate ori și cum, cei ce mă cunoașteți din interacțiune directă știți prea bine, eu sunt un om ultrapașnic și ultratolerant. În același timp, însă, sunt un om care nu-și lasă demnitatea călcată în picioare de nimeni și pentru nimic! Sunt zilnic atras în diverse bătălii și... trebuie să le duc. Bătălii pentru binele public, bătălii pentru onoare, pentru demnitate, pentru dreptate și adevăr. Mi-ar plăcea să nu se întâmple așa, mi-ar plăcea să fiu lăsat să-mi folosesc capacitățile 100% în munca la care m-am angajat pentru binele public. În munca “ce răsplată-n ea-și găsește”, cum spune foarte frumos Alexandru Vlahuță în poezia “Sfântă muncă”. Ascultați, mai jos, compoziția mea muzicală pe superbele versuri ale acestei poezii. Dacă vă place melodia, dați Like Dacă nu vă place, postați textul “Dislike” Dați, oricum, Share”, a scris Robu, pe pagina sa de Facebook. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?