Primarul Iașului către Dăncilă: ”Sper că ați venit și pentru a vă lua adio de la votul ieșenilor”

 

Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, îi transmite un mesaj Vioricăi Dăncilă, aflată într-o vizită în Moldova

Mihai Chirica, primarul de la Iași, a scris pe Facebook un mesaj pentru premierul Viorica Dăncilă.

”Câteva întrebări „ciudate” pentru doamna prim-ministru Viorica Vasilica Dăncilă

Nu cunosc exact scopul principal al vizitei domniei voastre în Capitala Moldovei, dar sper că ați venit și pentru a vă lua adio de la votul ieșenilor și al modovenilor, în general. Cu pași repezi, mandatul de premier se îndreaptă spre un final falimentar. Lăsați în urmă un Iași și o Moldovă de care v-ați bătut permanent joc.

Unde este autostrada promisă și votată în Parlament, doamnă prim-ministru? Unde este șoseaua de centură? Dar Spitalul Regional de Urgență? Unde sunt investițiile în educație și în sănătate? Ce ați făcut cu banii (24 de milioane de euro!) pe care i-ați luat din bugetul Iașului în ultimii doi ani? Ați afirmat că ați scos satul românesc din noroaie, dar câte sate din Moldova ați vizitat de când sunteți premier? Ne pleacă tinerii din țară, din pricina sărăciei, și vă ocărăsc bătrânii, pentru i-ați condamnat la singurătate, doamnă Dăncilă!

Și, totuși, eu vă urez bine ați venit la Iași, pentru ca ieșenii să vă admire în toată splendoarea de premier cu zero realizări! Viața ne-a arătat că toți cei care au desconsiderat acest oraș mândru și această provincie frumoasă și încărcată de spiritualitate au fost aruncați la lada de gunoi a istoriei. Vi-l mai aduceți aminte pe Liviu Dragnea?! Vremelnici conducători, dar eternă osândă din partea poporului!

Oare cunoașteți câte ceva despre cultura și despre oamenii acestei zone? Ați aflat că fără sacrificiile Iașului și ale moldovenilor, România nu ar fi existat? Cine știe?... poate că fără jertfa străbunilor noștri ați fi fost azi doar prim-ministrul republicii Teleorman, vorbind pe insula Belina clanurilor de interlopi. Nu am nicio îndoială că românii au înțeles în cele din urmă cât de mult rău ați făcut acestei țări.

Și, totuși, eu – ca o gazdă bună - vă urez bine ați venit la Iași! Abia aștept să ne enumerați toate proiectele finalizate și să ne promiteți alte reușite mărețe! În luna mai, Liviu Dragnea a procedat la fel, dar nu l-a mai crezut nimeni. Ieșenii nu uită și nu iartă niciodată, doamnă Dăncilă!”, a scris Mihai Chirca.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
mihaitza
16 Aug 09:46
Nimic mai adevarat! Premierul zero barat! Iar cei care ignora realitatile desprinse din mesajul primarului si-l acuza pe el,dau dovada de impotenta cerebrala!
Răspunde
0 0
Iasi
15 Aug 11:33
Mai Chirtoaca, cand ai sa faci matale ceva bun in Iasi , are sa te tie la primarie oamenii, dar merge vorba ca matale si putinul ala din fondurile primariei tot la cumetri si prieteni imparti. Mic si al dra.ului dar cad ti se infunda ai sa vezi amu ce o sa tragi.
Răspunde
0 0
Mircea
15 Aug 06:57
Pai tu primar daca esti cu piciorul in alt partid dar cu numele in PSD si mai bocesti pe la colturi de dimineata pana seara despre PSD, crezi ca te va sustine? Bocina in continuare cat mai ai ca nu mai pupi Iasi-ul la alejeri, n-ai facut nimica cu fondurile din primarie doar dosite pe la cumetri. Jalanie mare dupa tine va fi.
Răspunde
0 0
Anton
14 Aug 19:34
Sa traiti domnule Cirica primar al iasului !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?