Primarii din Dâmboviţa, scut în jurul lui Adrian Ţuţuianu: "Să înceteze atacul"

 

PSD Dâmboviţa a anunțat vineri, printr-o scrisoare deschisă, că îl susţine pe preşedintele organizaţiei, senatorul Adrian Ţuţuianu şi că se delimitează de cei care au înregistrat discuţii din interiorul şedinţelor de partid.Aleșii locali susțin scrisoarea semnată de Adrian Ţuţuianu dar și punctele de vedere exprimate de acesta în sedina Comitetului  Naţional al PSD.
 
''Nu este nevoie de niciun sondaj de opinie pentru a observă că PSD se află într-o situaţie dificilă şi că suportul popular a fost considerabil diminuat 'din cauza modului discreţionar în care este condus partidul şi din cauza slabei performanţe a unor membri ai Guvernului. Cerem tuturor liderilor partidului să înceteze atacul la preşedintele PSD Dâmboviţa, organizaţie de referinţă, care a obţinut în toate bătăliile politice rezultate remarcabile, inclusiv acum situându-se pe locul ÎI pe ţară, transmiţându-le că Adrian Ţuţuianu are întreaga noastră susţinere şi că este condamnată la eşec orice tentativă de înlocuire a acestuia de la conducerea Organizaţiei PSD Dâmboviţa, înlocuire care ar echivala cu distrugerea unei echipe puternice şi cu cel mai mare favor făcut adversarilor noştri politici, atât la nivel local, cât şi la nivel naţional'', se arată în scrisoarea deschisă, potrivit Agerpres. 

Social-democraţii dâmboviţeni susțin că vor "apela la toate mijloacele legale pentru a identifica acele persoane care au realizat sau care au dispus să se facă aceste înregistrări".

 
''Toate discuţiile care fac obiectul înregistrărilor au avut loc în interiorul partidului, în cadrul întâlnirilor conducerii organizaţiei judeţene cu primarii, viceprimarii, consilierii judeţeni şi consilierii locali, la solicitarea acestora, cu privire la dezbaterile din cadrul CEX naţional. Ne delimităm de atitudinea colegilor noştri, care şi-au permis să înregistreze discuţii din interiorul partidului şi apoi să trimită aceste înregistrări unor televiziuni naţionale, cu scopul vădit de a discredita atât liderul organizaţiei cât şi organizaţia PSD Dâmboviţa'', mai spun alesii locali.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?