Primăria Suceava a primit o amendă record pentru închiderea unei străzi cu o barieră

 

IPJ Suceava a sancționat Primăria Suceava cu 14.500 de lei pentru că a închis o stradă și o parcare prin montarea unei bariere.

Primăria municipiului Suceava a instalat o barieră prin care a închis strada Aleea Nucului, de la intersecția cu strada Vasile Bumbac până la intersecția cu strada Ștefan cel Mare, dar și parcarea laterală străzii. Telecomenzile pentru barieră au fost repartizate Consiliului Județean Suceava care folosește zona închisă pentru parcarea mașinilor angajaților. Totodată, la intrare pe strada Libertății, în partea opusă a Palatului Administrativ, a fost montat un indicator cu intrarea interzisă și o plăcuță în care se menționează că accesul este permis doar pentru mașinile Instituției Prefectului.

Serviciul Rutier din cadrul IPJ Suceava a constatat că bariera și indicatoarele au fost instalate fără aviz, motiv pentru care a sancționat Primăria Suceava. 

Detalii pe Realitatea de SuceavaAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
MIHAI
05 Sep 13:16
Pă' Poliția nu-i su(s)pusa Primarului?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?