Primăria Sectorului 2: Românii trebuie "să ştampilească" trei buletine de vot pe 22 noiembrie

 
Foto: REALITATEA.NET
Foto: REALITATEA.NET
Foto: REALITATEA.NET Foto: REALITATEA.NET
Primăria Sectorului 2 ne informează că românii trebuie "să ştampilească" trei buletine de vot la alegerile din 22 noiembrie 2009.

Comunicatul de presă prin care Primăria Sectorului 2 Bucureşti ne informează că fiecare cetăţean trebuie "să ştampilească" trei buletine de vot, este semnat de directorul Mariana Georgescu şi şef serviciu Anatol Albu. Greşeala s-a "strecurat" chiar în titlul comunicatului de presă.

VEZI FOTO

În comunicatul de presă se mai precizează că: "Cele trei buletine de vot pe care trebuie să pună ştampilele sunt: un buletin pentru alegerea Preşedintelui României, un buletin pentru opţiunea trecerii la un Parlament unicameral şi buletin pentru opţiunea reducerii numărului de parlamentari la maximum 300 de persoane. Primarul Neculai Onţanu a dispus să se întreprindă toate măsurile necesare pentru asigurarea condiţiilor optime de votare la cele 203 secţii permanente organizate în 56 de unităţi de învăţământ preunviersitar de stat pentru cei aproximativ 330.000 de locuitori ai sectorului 2 care au acest drept constituţional."

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?