Primăria Capitalei dă peste cap traficul din zona Pipera

 

Începând cu data de 6 aprilie 2019, pe strada Fabrica de Glucoză se va doar într-un singur sens, dinspre Șoseaua Petricani – Nod A3 spre Șoseaua Barbu Văcărescu. Sens unic pe Șoseaua Fabrica de Glucoză, începând de sâmbătă, 6 aprilie, ora 08.00: se va circula doar dinspre Șoseaua Petricani – Nod A3 spre Șoseaua Barbu Văcărescu. 

Restricția pe acest tronson este necesară pentru a putea continua lucrările de supralărgire a arterei, de la 2 la 4 benzi, ținând cont de stadiul avansat al lucrărilor și pentru a respecta graficul de lucru.

Pentru riverani, vor fi realizate traversări ale șantierului. Constructorul va lucra cu program prelungit și va suplimenta resursele pentru acest proiect.

În prezent, lucrările pentru ridicarea zidului de sprijin al noii artere de circulație sunt aproape finalizate, iar relocarea rețelelor de utilități este într-un stadiu avansat. Se lucrează la viitoarea canalizare pluviala și a început relocarea stâlpilor de electricitate.

Proiectul presupune lărgirea la 4 benzi, două pentru fiecare sens de circulație, a arterei între Șoseaua Petricani – Nod A3 și Calea Floreasca. Fiecare bandă va avea 3,5 metri lățime, iar trotuarele vor include și o pistă pentru bicicliști pentru fiecare sens.

Intersecțiile pe care Șoseaua Fabrica de Glucoza le traversează vor fi reconfigurate și va fi realizată racordarea la sensul giratoriu din zona Autostrăzii A3. De asemenea, vor fi amenajate noi spații verzi, iar iluminatul stradal va fi modernizat.

Proiectul prevede și amenajarea de parcări, a două drumuri colectoare și semaforizare pe anumite segmente.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
serban
05 Apr 22:35
Pei cei 273 m dintre Calea Floreasca si Barbu Vacarescu se lucreaza de 4 luni in maxim 4-5 muncitori si 2 utilaje si nu se vede nimic , Adica la cum evolueaza lucrarile mai sunt necesare 7-8 luni . PENTRU NICI 300 M !!!!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?