Prima reacție din PSD la interzicerea lui Dragnea în SUA: "Colonie de mâna a 14-a, asta suntem!"

 

DEputatul social Liviu Pleșoianu sare în apărarea fostului șef, Liviu Dragnea, în scandalul interzicerii accesului acestuia, dar și al copiilor, pe teritoriul SUA. Pleșoianu face analogia între interzicerea lui Dragnea și soldatul american care a scăpat de închisoare, asta după ce a accidentat mortal mașina în care se afla celebrul cântăreț Teo Peter.

"Colonie de mâna a 14-a, asta suntem! "Dragnea și copiii lui sunt interziși pe teritoriul american." Dar cu pușcașul marin care l-a ucis pe Teo Peter ce-ați făcut, "imaculaților"!?? Dar cu americanii cărora le-au fost livrate românce MINORE în 2012, ce-ați făcut, prea-neprihăniților!??

Mi-e scârbă! Nu atât de tupeul lor, cât de halul în care am ajuns noi ca popor... Când s-a întâmplat tragedia cu Teo Peter, în 2004, toată România a vuit. În 2019, după doar 15 ani, e aproape INTERZIS să critici în vreun fel ceva - ORICE! - în legătură cu americanii. Imaginați-vă cum va fi peste încă 15 ani...

Suntem o colonie de mâna a 14-a și ne merităm soarta! Pentru că atunci când se ridică unul și spune, LIBER, ce e de spus, îl terfelim, îl facem "omul rușilor" și ne încolonăm să-i votăm pe "PETROV" (care i s-a închinat "LICURICIULUI MARE") și pe Werner (care dă din coadă și din țară în schimbul unei șepci)!

Eu fac tot ce ține de mine... Dar vine în câteva săptămâni momentul adevărului! Vom afla dacă poporul român mai prețuiește LIBERTATEA, ADEVĂRUL și VERTICALITATEA sau dacă e fericit cu statutul de membru al unei triste COLONII în devălmășie...

Fie să FIM oameni LIBERI! Vom constata în curând dacă suntem...", scrie Pleșoianu pe Facebook.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Cine a inventat lobbiul nu a avut DNA
06 Sep 10:15
Ei vedeți ,dl Johnneil ,ce e legal în America,la noi te omoară DNA,sefii astia mari apelează la lobby,lobbistii apelează la bani si credulii plătesc.Ati vrea sa nu trăim ca americanii,unde banul e totul ,la noi doar cum se face banul diferă un pic,pentru ca nu avem puterea.La intălnirea cu Tramp,dl Dragnea chema investitorii, mai nou preseditele meu vrea sa ii mentină ,le cerea lui Tramp ,chiar dacă Exxon vrea sa facă el politică ,cu gazul din Marea Neagră, o va face guvernul doamnei prim.Veti fi fericit ,ca domana premier a declarat consens si cu americanii,deci vor avea fără lobiiul lor,doar cu patriotismul dv,tot ce isi doresc ,chiar arestarea dlui Dragnea.
Răspunde
0 0
johnneil
06 Sep 09:14
Ai uitat sa ne povestesti de puscariasul dragnea nicolae liviu care dadea din coada ca a dat mana cu trump dupa castigarea alegerilor din usa. Cum ai putut uita de acest mic amanunt? Se pare ca puscariasul tau preaiubit si stimat a dat si ceva "galbiori" doar pentru acest mic si neinsemnat eveniment.
Răspunde
0 0
Drac Nea
06 Sep 06:02
Sunt convins că Drac Nea va ieși din închisoare cu suficienți bani pentru a trăi mai bine decât 99% din cetățenii cinstiți ai româniei.
Ar fi corect ca indivizii de teapa acestuia să stea la închisoare pe banii proprii, nu din banii țării. Să plătească totul, inclusiv salariile gardienilor, judecătorilor și a tuturor angajaților implicați și plătiți de guvern, chirie, încălzire, hrană, transport, electricitate, etc.
Oare de ce trebuie să plătească oamenii cinstiți pentru întreținerea acestori ticăloși, ani dea rândul.
După rânduiala de acum cetățeanul cinstit este păgubit de două ori:
o dată că a fost furat de acest ticălos și a doua oară că trebuie să-l întrețină la inchisoare.
Toți condamnații care au posibilitatea, ar trebui să fie obligați să-și plătească întreținerea.
Pentru că trăim intr-o lume civilizată, nu mai putem să aplicăm legea lui Țepeș vodă,
dar confiscarea averilor infractorilor, indiferent de gravitatea actelor săvârșite, ar trebui pusă în practică.
În felul acesta s-ar putea da pensii speciale tuturor celor care au muncit cinstit în viața lor.
Ar fi deasemenea un remediu sigur pentru a vindeca hoția generalizată la nivelul întregii țări.
Răspunde
0 0
Vlad
06 Sep 04:46
Bai Semetzule, so.ola bleaga, daca impostorii sunt la putere si fac ce vor in tara, de ce intra la puscarie unul cate unul? Esti pro.ost sau asa-ti spune de la USR sa scrii? Ai auzit de servicii secrete? Nu prea, tu ai fost de mic abuzat la rozeta de K.GB si de atunci mergi cu dosul la perete. Atata minte ai. Romania nu are nevoie de pana.rame deza.xate, are nevoie de ordine in legi si mai ales in serviciile scapate de sub control, astfel incat sa nu se mai stearga nimeni la dos cu ea.
Răspunde
0 0
Vlad
06 Sep 04:44
Bai Semetzule, soola bleaga, daca impostorii sunt la putere si fac ce vor in tara, de ce intra la puscarie unul cate unul? Esti proost sau asa-ti spune de la USR sa scrii? Ai auzit de servicii secrete? Nu prea, tu ai fost de mic abuzat la rozeta de KGB si de atunci mergi cu dosul la perete. Atata minte ai. Romania nu are nevoie de panarame dezaxate, are nevoie de ordine in legi si mai ales in serviciile scapate de sub control, astfel incat sa nu se mai stearga nimeni la dos cu ea.
Răspunde
0 0
semetzul
05 Sep 23:02
@ Dan-Capitan-de-Plai : bha Antenistule habarnist , NU strainii ne-au pus cu botul pe labe , NU strainii ne-au promis ca va fi bine , NU strainii ne-au batjocorit , ci noi singuri ne-am facut-o cu mana noastra care a pus stampila de vot pe progeniturile comunistilor si securistilor lui Iliescu . Astia au vandut tara , industriile si resursele tarii . Astia au distrus tara ! Deci implicit VOI toti care i-ati votat 26 de ani pentru 2 mici si o punga de fasole . Asta ne caracterizeaza ca natie , obedienta , nimicnicia , tradarea , dezbinarea , mita , lasitatea ... si toate astea de mai mult de 400 de ani de subjugare turceasca . De 100 de ani elitele parasesc tara si toti cei dezradacinati traiesc fericiti oriunde in lume fara nici un regret pentru Romania . Acum , astazi , asta-i tara in care traim in care puterea o au impostorii , analfabetii , hotii , mincinosii , lingaii , puscariasii etc Iar nici viitorul nu arata prea bine si nici solutii pe termen lung nu se intrezaresc ....
Răspunde
0 0
Dan Căpitan de Plai
05 Sep 22:16
Și nu toți politicienii sunt VINOVATI CA SUNTEM TRATATI CA NIȘTE SCLAVI ??? Ei , politicieni au permis străinilor sa-și bată joc de romani și ROMÂNIA.!!!!
Așa cum sa întâmplat după 90’ , am fost aburiți de străini ca va fi bine, bine pe dracul, NE-AU DISTRUS TOATĂ INDUSTRIA ROMÂNEASCĂ ȘI NE-AU PUS CU BOTUL PE LABE!!!
Și scum stam și fluieram cu toții cum toți își bat joc de toți romanii!!!!!
Câta mizerie exista in toată clasa politica românească care a permis sa fim batjocoriți de toți STRĂINII CARE ȘI-AU FĂCUT MENDRELE IN ROMÂNIA!!!!!
Răspunde
0 0
Nelu
05 Sep 21:24
Cine se aseamănă se adună sau se ocrotesc. Dacă îl apără, colegii de partid sînt și ei de același tupeu și caracter.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?