”Prima fiică a murit imediat după ce am născut-o”. Drama de la a doua naștere este șocantă

 

Lahore, tânăra din imagine, este o tânără din Pakistan care și-a pierdut prima fiică imediat după ce a născut-o. Medicii i-au ascuns inițial că fetița era în stare atât de gravă, iar când i-au spus că a murit, ea nici nu le-a mai cerut doctorilor să o vadă. După ceva timp, femeia a rămas însărcinată iar, tot cu o fetiță. Medicii au luat-o de lângă ea pe cea mică pentru cinci zile, iar Lahore a crezut că trece iar prin șocul pierderii unui copil. Din fericre, fetița este sănătoasă și se bucură de toată dragostea mamei, scrie Humans of New York.

”Prima mea fiică a murit la scurt timp după ce s-a născut. Toate analizele au fost bune până aproape de naștere. Mi-am pierdut cunoștința în sala de naștere, iar când m-am trezit nu exista niciun copil. Simțeam frică, iar cei din jur îmi dădeau asigurări false. Mi-au spus că totul a decurs bine, dar coplul nu se simte bine, în schimb. Dar eu știam ce s-a întâmplat. Nici nu am cerut să o văd.  Apoi, mi-au spus: ”Dumnezeu a decis să îți ia acest dar”. La nașterea celei de a doua fiice, a trebuit să o ia de lângă mine cinci zile. Toată lumea mi-a spus să nu îmi fac griji. Am crezut că se repetă coșmarul”, a mărturisit Lahore.

În imagine, Lahore o poartă în brațe pe fiica sa.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?