Prietenii l-au provocat să mănânce un limax. Ce straniu! L-a mâncat pe loc și a paralizat

Un tânăr care a mâncat un limax pentru a-și impresiona prietenii a rămas paralizat
Un tânăr care a mâncat un limax pentru a-și impresiona prietenii a rămas paralizat

Un tânăr care a mâncat un limax pentru a-și impresiona prietenii a rămas paralizat pe viață după ce s-a infectat cu un parazit periculos.Sam Ballard, un tânăr din Australia, avea 19 ani în momentul în care, aflat la o băută cu prietenii, a făcut gest straniu: a mâncat un limax, scrie New York Post.

A răspuns astfel unei provocări din partea unuia dintre prieteni, crezând că nu poate păți nimic. Din păcate nu a fost așa.

Sam s-a simțit rău și a ajuns la spital, unde a aflat că este infectat cu un parazit.

Parazitul respectiv trăiește în șobolani, dar melcii și limacșii pot fi infectați atunci când mănâncă fecalele rozătoarelor.

Puțini oameni dezvoltă simptome în astfel de cazuri, dar tânărul a fost una dintre excepții.

În scurt timp, medicii au aflat că Sam are meningoencefalita eozinofilica. A intrat apoi într-o comă de 420 de zile și în cele din urmă a paralizat.

A ieșit din spital la 3 ani după ce s-a îmbolnăvit și a încercat să își continue viața. Acum, la 28 de ani, situația sa nu este însă foarte bună.

Sam suferă crize, nu își poate controla temperatura corpului și este hrănit printr-un tub.

 

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?