Preşedintele ales al Braziliei, Jair Bolsonaro, liberalizează regimul armelor

 

Preşedintele ales al Braziliei, Jair Bolsonaro, este hotărât să liberalizeze portul de armă, una din temele sale principale de campanie, transmite AFP.În primul interviu după victoria în alegeri, Bolsonaro s-a referit la soluţia sa cea mai radicală pentru a lupta împotriva violenţei, şi anume liberalizarea portului de arme, transmite AFP; citat de Agerpres.

Violenţa face din Brazilia una dintre cele mai periculoase, unde anul trecut au avut loc aproape 67.000 de omoruri - dintre care 70% cu arme de foc -, una din ţările cele mai periculoase şi a fost, alături de corupţie, una din îngrijorările principale ale celor 57 milioane de alegători care au ales să voteze pentru Bolsonaro.

''Accesul la portul armelor trebuie înlesnit (...) Este o necesitate din cauza violenţei care loveşte Brazilia. Suntem în război'', a declarat în interviu Jair Bolsonaro, fost căpitan în armată.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?