Presa scrisă din România mai suferă o pierdere importantă

 

Presa scrisă din România mai suferă o pierdere importantă. Ziarul Cotidianul și-a încetat miercuri, 16 mai, apariția în varianta tipărită. Conform informațiilor Paginademedia.ro distribuitorii fuseseră anunțați, deja, din data de 15 mai.Presa scrisă din România mai suferă o pierdere importantă. În anunțul pentru distribuitorii ziarului se spune: „În data de 15 mai, conducerea Cotidianului le-a comunicat distribuitorilor: „Ziarul Cotidianul renunta temporar la editia tiparita incepand din 16 Mai 2018. Ca urmare, cel putin pentru perioada imediat urmatoare, ziarul distribuit astazi 15 Mai 2018 este ultima editie tiparita.”

Contactat de Paginademedia.ro, Cornel Nistorescu, care deține ziarul, a declarat că este vorba de o “suspendare temporară”, din “rațiuni economice”.

Potrivit lui Cornel Nistorescu, Cotidianul ar urma să reapară pe hârtie în toamnă, “în septembrie sau în octombrie”.

Perioada verii, a concediilor, este oricum o perioadă mai puțin fastă pentru presa scrisă. Astfel, că reluarea aparițiilor în print din toamnă s-ar putea justifica. Dar cel mai probabil va fi necesar un investitor care susțină efortul financiar.

Cotidianul a reapărut în varianta tipărită în noiembrie 2016, după ce titlul a fost cumpărat de Cornel Nistorescu. În 2016, Cotidianul era din nou la tarabe după o pauză de șapte ani (ultima ediție, la 23 decembrie 2009, Cotidianul era parte a grupului Realitatea-Cațavencu).

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?