Presa rusă, despre anunţul-bombă al Kremlin-ului. Putin va face anunţul în noiembrie!

Publicația rusă Kommersant a obținut informații de la surse din Kremlin despre faptul că președintele rus, Vladimir Putin, își va anunța din nou candidatura la șefia statului în noiembrie. Sursa scrie că propunerea lui în funcție va avea loc în două etape, conform unei strategii elaborate de aparatul prezidențial.Prima etapă va consta în anunțarea oficială de către Putin a candidaturii sale la Președinție în luna noiembrie. Anunțul ar fi, conform planurilor, precedat de mai multe evenimente la care preşedintele Putin va lua parte.

„Nu este normal să așteptăm până în decembrie, altfel tăcerea va fi percepută nenatural”, a comunicat o sursă din Kremlin pentru Kommersant. Potrivit acesteia, formatul evenimentului ar trebui să semene cu o legătură telefonică directă între cetăţeni şi preşedintele rus. Se plănuiesc discuții cu oameni care vor cere lui Putin să candideze din nou, iar acesta va accepta.

A doua etapă constă în strângerea semnăturilor pentru candidatura lui Putin într-un termen cât mai scurt. Potrivit legislației ruse, scrutinul trebuie să aibă parte între 7 și 17 decembrie, iar peste 20 de zile, respectiv nu mai târziu de 6 ianuarie, candidatul trebuie înregistrat la CEC.

Amintim că alegerile prezidențiale din Rusia vor avea loc pe 18 martie, ziua anexării Crimeii.

sursaAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?