Preot suspectat de vecini că îmbălsămează ilegal cadavre... chiar la el acasă

 
Preot suspectat de vecini că îmbălsămează ilegal cadavre... chiar la el acasă
Preot suspectat de vecini că îmbălsămează ilegal cadavre... chiar la el acasă

Acuzații grave la Constanța, un  preot din Arhiepiscopia Tomisului este acuzat că îmbălsămează ilegal cadavre.Mai multe persone domiciliate pe strada Medeea din Constanţa, au anunțat că într-o casă vecină, se încarcă şi descarcă obiecte funerare: sicrie, cruci, pânze pentru îmbălsămat morții. Uneori mașini înmatriculate cu număr BOR, ar descărcat ceva suspect, direct în garaj, iar mirosul pe stradă devine greu de suportat.

Oamenii nemulţumiţi au depus o plângere la Secţia 5 de Poliţie si la Arhiepiscopia Constanța.

Potrivit IPJ  Constanța, polițiștii au efectuat verificări și nu au constatat săvârșirea niciunei infracțiuni. De asemenea, nici din punct de vedere contravențional nu au fost constatate nereguli. Nu a întocmit nici dosar penal, nici nu s-au aplicat contravenții, deci prin urmare poliția nu a constatat încălcări ale legii.

Arhiepiscopia Tomisului face următoarele precizări: „Spațiul respectiv este concesionat către SC Lumina Servicii Funerare, administrată de preotul Pârlica Paul, cu scopul de a funcționa ca depozit al acestei societăți. Firma respectivă are obligația de a obține avizele necesare. Presupusele activități ilegale sau neautorizate trebuie dovedite. Din cercetările noaste, faptele nu există”.

 

Realitateadeconstanta.net

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Gheorghe
19 Oct 22:32
Dupa ce spun angajatii d-zeu srl, oameni sint nebuni si le pute a parfum dar nu stiu ce inseamna ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?