PREMIILE GRAMMY 2014: cele mai SPECTACULOASE MOMENTE ale decernării premiilor

 
PREMIILE GRAMMY 2014: cele mai spectaculoase momente
PREMIILE GRAMMY 2014: cele mai spectaculoase momente

PREMIILE GRAMMY 2014. Gala premiilor industriei muzicale americane a fost dominată de francezi. Duoul electronic Daft Punk a obţinut cele mai importante două trofee Grammy, pentru cel mai bun single şi cel mai bun album al anului şi a plecat acasă cu patru premii în total.

PREMIILE GRAMMY 2014. Cei doi componenţi ai trupei Daft Punk s-au afişat pe scenă cu eternele căşti de robot şi n-au scos un cuvânt, dar muzica lor a spus totul.

Showul Daft Punk a ridicat sala în picioare. Împreună cu cei doi muzicieni francezi au urcat pe scenă Pharrell Williams, alături de care au lucrat la hitul Get Lucky, şi legenda muzicii soul, Stevie Wonder.


La cei 17 ani, Lorde a luat primul său trofeu Grammy pentru cel mai bun cântec al anului. Pharrell Williams şi Macklemore şi Ryan Lewis şi-au trecut fiecare în parlmares câte patru premii.

Gala PREMIILOR GRAMMY 2014 a fost încheiată magistral de o nuntă în grup: 33 de cupluri, formate inclusiv din persoane de acelaşi sex, s-au căsătorit în timpul ceremoniei.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?