Premiile Cesar 2018 - Vanessa Paradis i-a adus un omagiu actriţei Jeanne Moreau în debutul galei

Vanessa Paradis a declarat deschisă cea de-a 43-a gală de decernare a premiilor Cesar, ce are loc la ora transmiterii acestor informaţii în sala de spectacole Pleyel din Paris. În discursul ei, vedeta franceză i-a adus un omagiu emoţionant actriţei Jeanne Moreau, decedată în 2017 la vârsta de 89 de ani, informează site-ul cotidianului Le Figaro.Manu Payet, prezentatorul principal al galei, care deţine titulatura de "maestru de ceremonii", a deschis cea de-a 43-a gală de decernare a premiilor Cesar cu un număr artistic inspirat din musicalurile americane. Show-ul a inclus cântece, secvenţe de dans şi câteva ironii la adresa unora dintre cineaştii francezi.

Manu Payet a făcut apoi o glumă gustată de public, adresându-se în limba spaniolă actriţei Penelope Cruz, recompensată la această ediţie cu un premiu Cesar onorific.

"Dacă ai nevoie de ceva, orice... Coca-Cola, Orangina, Seven Up... îţi voi aduce. Casa mea este şi casa ta", a spus actorul francez, mimând apoi un moment de panică în momentul în care camera de filmat a început să prezinte un plan larg, care o arăta pe vedeta spaniolă stând în sală alături de soţul ei, actorul Javier Bardem.

Gala a continuat apoi cu un discurs rostit de Vanessa Paradis, preşedinta galei Cesar 2018, care a declarat deschisă ediţia din acest an a evenimentului. Ea a adus un omagiu artiştilor care întâmpină dificultăţi mari atunci când fac filme.

"Nu există 'cel mai bun', ci doar diferenţe. Cea de-a şaptea artă, arta noastră, m-a emoţionat, m-a revoltat, mi-a reamintit cine sunt, acea persoană pe care o uitasem. Mi-a oferit curaj, visuri, râsete, forţă şi feminitate. Aceste cuvinte îmi aduc aminte de Jeanne Moreau. Forţa ei feminină o egala pe cea masculină şi asta o făcea să fie unică", a declarat Vanessa Paradis, aducând un omagiu celebrei actriţe Jeanne Moreau, decedată pe 31 iulie 2017 la vârsta de 89 de ani.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?