Stănescu: Viorica Dăncilă, susţinută ca premier de PSD și de Guvern până la alegerile 2020

 

Premierul Viorica Dăncilă are "toată susţinerea" atât a partidului, cât şi a Guvernului pentru a rămâne în funcţie până la alegerile parlamentare viitoare, a declarat vicepremierul Paul Stănescu.Premierul Viorica Dăncilă va fi susţinută până la alegerile din 2020, a anunțat vicepremierul Paul Stănescu.

Referitor la plângerea penală depusă de liderul PNL Ludovic Orban la adresa premierului, Stănescu a comentat că, la început, a crezut că e o glumă şi că se încearcă înlocuirea unei guvernări aleasă legitim cu una nelegitimă.


"Povestea se repetă. A fost în 2015, e într-adevăr, aşa cum spunea preşedintele Liviu Dragnea, o tentativă de lovitură de stat, la început am crezut că e o glumă şi eu, dar se pare că lucrurile sunt mult mai profunde, pentru că, în momentul în care alianţa la guvernare, PSD şi ALDE, a venit cu un program guvernamental, foarte exact, care este urmărit pas cu pas să îl punem în aplicare, probabil că sunt români, cu ghilimelele de rigoare, cărora nu le convine acest lucru. Unii sunt în campanie electorală, eu cred şi preşedintele României e în campanie electorală, dar asta nu înseamnă că ne e frică. Asta nu înseamnă că prim-ministrul României, doamna Viorica Dăncilă, nu are tot sprijinul partidului şi al guvernului şi fiţi convinşi că avem forţa să mergem mai departe, chiar dacă alţii încearcă să înlocuiască o guvernare aleasă legitim cu o guvernare nelegitimă", a afirmat Stănescu, citesc de agerpres.ro.

Plângere penală depusă de PNL pe numele Vioricăi Dăncilă și al lui Dragnea. Orban, prima justificareAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?