Premierul Ponta și candidatul Octavian Bellu se "lipesc" de CAMPIONI

 
Premierul Ponta și candidatul Octavian Bellu se "lipesc" de CAMPIONI
Premierul Ponta și candidatul Octavian Bellu se "lipesc" de CAMPIONI
FOTO: Mediafax

Octavian Bellu îşi continuă campania pentru şefia COSR, susţinut de premierul Victor Ponta. Ieri, Bellu le-a înmânat steliştilor trofeul Ligii întâi după ce, luni, a fost prezent într-o emisiune televizată alături de lotul feminin de gimnastică, dar şi de prim-ministrul României. Astfel de acţiuni i-au adus lui Victor Ponta acuzaţii că ar vrea să pună mâna pe sportul românesc.

Legitimată la Dinamo, gimnasta Larisa Iordache le-a înmânat steliştilor tricourile de campioni. Legitimat de prim-ministru pentru a prelua şefia Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Octavian Bellu i-a înmânat căpitanului Stelei trofeul. Totul la nici 24 de ore după ce şeful guvernului şi al PSD s-a folosit de campioanele de la gimnastică şi de antrenorul lor pentru a-şi îmbunătăţi imaginea.

Jurnalistul Cătălin Tolontan spune că Victor Ponta vrea să îl impună pe Octavian Bellu la Şefia Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. "Sper ca la ambele alegeri să iasă aşa cum vreau eu", i-a spus, la final, Victor Ponta lui Belu, adăugînd că se gîndeşte şi la alegerile COSR. Nu era nevoie să sublinieze, am înţeles cu toţii pe cine sprijină [...] După ce, într-un restaurant, l-a înscăunat pe Gino Iorgulescu la Liga Profesionistă de Fotbal, în seara asta premierul a încercat ca, într-un platou de televiziune, să-l ungă preşedinte COSR pe Belu. Şi, bineînţeles, să-i buzunărească pe antrenor, pe Bitang şi pe fetele de la gimnastică de ceva voturi", a scris Cătălin Tolontan pe blogul personal.


Reacţia jurnalistului vine după ce premierul Victor Ponta s-a fotografiat într-un platou de televiziune cu lotul naţional de gimnastică feminină. Acesta a câştigat mai multe medalii de aur la ultimul Campionat European.

Momentul a fost criticat în termeni duri şi de jurnalistul Ion Cristoiu. "Pe lângă neruşinata slugărnicie a celor doi antrenori, care au acceptat ca tinerele gimnaste să fie folosite pe post de afişe electorale, pe lîngă nesimţirea deja previzibilă a CNA, care nu va mișca un deget la această gravă încălcare a legii audiovizualului, tărăşenia de la Antena 3 spune totul despre disponibilitatea lui Victor Ponta de a nu ţine cont de nimic pentru ca lui și Famigliei sale să-i fie bine", a scris Ion Cristoiu într-un editorial.

Preşedintele COSR a adresat, la rândul său, o scrisoare deschisă membrilor Comitetului Executiv. Octavian Morariu le-a cerut acestora să aibă grijă atunci când participă în emisiuni radio sau de televiziune. "Vă adresez rugămintea de a nu lăsa în atitudinea dumneavoastră să se implice, sub nicio formă, elementul politic, aceasta, în virtutea respectului faţă de principiile Olimpismului şi deontologiei pe care le cunoasteţi în cadrul COSR. Să nu uităm că, până la acest moment, COSR a fost permanent deasupra oricăror influenţe sau imixtiuni politice", a scris preşedintele COSR în mesaj.

Victor Ponta este acuzat că vrea să pună mâna pe sportul românesc. Jurnalistul Cătălin Tolontan spune că, după ce l-a instalat pe Gino Iorgulescu la şefia Ligii Profesioniste de Fotbal, premierul vrea acum să-l împingă şi pe Octavian Bellu în fruntea Comitetului Olimpic Român. Şi jurnalistul Ion Cristoiu atacă dur prestaţia premierului şi spune că acesta îşi face campanie electorală pe seama lotului feminin de gimnastică.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Antonie
22 May 13:46
De fapt Ponta se ,,alipeste ,, de pe acum de prezidentiale ,nu a mai asteapta data legala cand se desfasoara acesta actiune.Dar stie sa-l acuze,sa-l dea in judecata pe Basescu pentru marul primit de la Eva sa,madame Udrea.
Răspunde
0 -1
procescolectivbanci
21 May 15:06
3 tipuri de procese colective:

FORMULAR I Proces colectiv pentru clauze abuzive: comision administrare, de risc, dobanda, denominare, alte clauze abuzive.

FORMULAR II Proces colectiv pentru obtinerea de daune morale pentru cei care au obtinut deja hotarare impotriva bancii.

FORMULAR III Proces colectiv pentru firmele care au incheiat contracte de credit cu clauze abuzive.

Cine poate participa?

La FORMULAR I Orice persoana fizica ca a incheiat un contract de credit cu banca – ipotecar sau de nevoi personale

FORMULAR II Orice persoana fizica care a obtinut deja hotarare impotriva bancii – definitiva. Hotarea este definitiva daca ati obtinut castigarea procesului in prima instanta.

FORMULAR III Orice societate care a incheiat un contract de credit sau o linie de credit cu o banca. Aici se va aplica Codul Civil si Nu legea 193/2000

Ce putem obtine?

La FORMULAR I: Anularea clauzelor abuzive sau chiar intreg contractul de credit pentru persoanele fizice FORMULAR II: Cate 10000 de lei fiecare persoana

FORMULAR III: anularea clauzelor abuzive sau chiar intreg contractul de credit pentru societati

Cat sunt taxele de timbru?

La FORMULAR I nu se timbreaza.

La FORMULAR II Taxa de timbru de 100 lei pentru fiecare persoana.

La FORMULAR III Se va calcula in functie de valoarea solicitata.

a) pana la valoarea de 500 lei – 8%, dar nu mai putin de 20 lei;

b) intre 501 lei si 5.000 lei — 40 lei + 7% pentru ce depaseste 500 lei;

c) intre 5.001 lei si 25.000 lei — 355 lei + 5% pentru ce depaseste 5.000 lei;

d) intre 25.001 lei si 50.000 lei — 1.355 lei + 3% pentru ce depaseste 25.000 lei;

e) intre 50.001 lei si 250.000 lei — 2.105 lei +2% pentru ce depaseste 50.000 lei;

f) peste 250.000 lei — 6.105 lei + 1% pentru ce depaseste 250.000 lei.

De stiut ca aceste taxe sunt impartite in mod proportional cu membrii procesului colecti
Răspunde
3 -3
Critici jalnice. Sau critici jalnici. Sau ambele.
21 May 13:23
"Campionii stau printre campioni", sau asa ar fi normal. Marii critici care si-au exprimat opiniile nu sunt de loc mari, in nici o privinta. Tolontan si Cristoiu sunt doua nume relativ cunoscute in presa romaneasca, dar nu si apreciate. Nu pot fi considerati niste valori indiscutabile in domeniu. Ei sunt un fel de ziaristi mercenari, un fel de SRL-uri ambulante, prestatori de osanale la mesele celor care le platesc serviciile.
Răspunde
Comentariu ascuns datorită voturilor negative ale vizitatorilor. Click aici pentru vizualizare.
Comentariu ascuns datorită voturilor negative ale vizitatorilor. Click aici pentru vizualizare.
Comentariu ascuns datorită voturilor negative ale vizitatorilor. Click aici pentru vizualizare.
Comentariu ascuns datorită voturilor negative ale vizitatorilor. Click aici pentru vizualizare.
Comentariu ascuns datorită voturilor negative ale vizitatorilor. Click aici pentru vizualizare.
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?