Premierul își anunță demisia de la conducerea PSD! Care sunt condițiile

 

Șefa PSD și a Guvernului se declară mai optimistă decât toate sondajele politice la un loc. Este ferm convinsă că reprezentantul PSD va trece în turul doi la alegerile prezidențiale. Dacă nu se întâmplă acest lucru, Dăncilă a declarat că va demisiona de la conducerea partidului.

Premierul Viorica Dăncilă, preşedintele PSD, a declarat luni că va demisiona de la conducerea partidului în cazul în care candidatul social-democraţilor la alegerile prezidenţiale nu va ajunge în turul al doilea.

"Dacă candidatul PSD nu ajunge în turul II la alegeri (prezidenţiale - n.r.), cu siguranţă se impune o demisie a mea din conducerea PSD", a afirmat Dăncilă la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.


Social-democraţii vor avea candidat propriu la alegerile prezidenţiale din luna noiembrie, iar Congresul care îl va valida este programat pentru 3 august, conform deciziilor luate în şedinţa conducerii PSD.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Nora Zvonimir
19 Jul 20:25
Numele meu sunt Nora Zvonimir, sunt aici să împărtășesc o mărturie despre modul în care Dr. Isikolo ma ajutat. După o relație de 1/5 ani cu iubitul meu, sa schimbat brusc și a încetat să mă contacteze în mod regulat, el ar veni cu scuze că nu mă vede mereu. Nu mai răspunde la apelurile mele și la mesajele mele și nu mă mai vedea în mod regulat. Apoi am început să-l prind cu fete diferite de mai multe ori, dar de fiecare dată mi-a spus că mă iubește și că are nevoie de ceva timp să se gândească la relația noastră. Dar nu mă pot opri să mă gândesc la el, așa că am decis să merg online și am văzut atât de multe discuții bune despre această vrăjitoare numită Dr. Isikolo și eu îl contactez și-mi explic problemele. Mi-a arătat vrăjitoria pe care o folosesc și după 48 de ore, prietenul meu sa întors la mine și a început să mă contacteze în mod regulat și ne-am mutat împreună după câteva luni și a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să-și petreacă mai mult timp cu mine decât cu prietenii lui. În cele din urmă ne-am căsătorit și acum am fost căsătoriți fericit timp de 3 ani cu un fiu. Încă de când Dr. Isikolo ma ajutat, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Puteți contacta, de asemenea, această rolă de vrajă și să vă stabiliți relația E-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau sunați sau WhatsApp-i linia sa directă +2348133261196
Răspunde
0 0
Ilinca
16 Jul 06:29
unde nu dă Dumnezeu s-o vedem și pe asta. Să vezi cum din cauza ta țara se duce de râpă, că poporul a sărăcit iar tu îți schimbi rochiile de două ori pe zi (și nu par de la second hand) că o carte nu citești dar ai timp de mers la coafor, și să ai cutezanța - eufemistic vorbind - să spui asemenea prostii. trebuie că nu exiști de loc, ești o figură gonflabilă cu o bandă de magnetofon în loc de gură. De aici inexpresivitatea feței, o anumită fixitate bovină a privirii și a vocii care nu are inflexiuni. Dacă ați avea măcar o urmă de frică de Dumnezeu ați lua-o la fugă de rușine s-au v-ați cere iertare de răul pe care l-ați făcut. Dar, luați seama, există judecata lui Dumnezeu unde nu contează firma de unde ați luat îmbrăcămintea, nici frizerul care vă potrivește...ceea ce ar trebui să fie păr dar arată ca sârma...Veți da seama Tovarășa Drakknea-Dăncilă...și acolo veți primi pedeapsa...
Răspunde
0 0
Se intâmplă și la case mari
16 Jul 05:28
Dl Cotoi,nu e târziu,dar e sigur!Și ce-i cu asta,vor pierde increderea poporului sau a hstagilor,pentru care a cerut demisia doamnei Carmen DAN,care nu a lăsat diaspora să-și facă numărul ?
Răspunde
0 0
E cam vechi si PSD ăsta,deci merge spre final,mână-n mână cu hastagii !
16 Jul 05:27
Dl Cotoi,nu e târziu,dar e sigur!Și ce-i cu asta,vor pierde increderea poporului sau a hstagilor,pentru care a cerut demisia doamnei Carmen DAN,care nu a lăsat diaspora să-și facă numărul ?
Răspunde
0 0
cotoi
15 Jul 18:54
Nue prea tirziu , poti sa-ti dai demisia de acum .
Răspunde
0 0
Allison Howarts
15 Jul 18:50
Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) vrăji pierdute
3) Vrăjile divorțului
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
ogagakunta@gmail.com
Răspunde
0 0
Citizen
15 Jul 17:57
Minte de ingheata apele. Hai s-o mai vedem si pe asta.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?