Premierul Grindeanu a făcut schimbări în Guvern

 
Numiri noi în Guvern
Numiri noi în Guvern

Premierul Sorin Grindeanu a făcut noi schimbări în Guvern, numind un secretar de stat la Ministerul pentru Mediul de Afaceri şi eliberând din funcţie un alt secretar de stat, la Transporturi.

Premierul Sorin Grindeanu a efectuat noi numiri în cadrul Guvernului. Cele două schimbări vizează Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Anteprenoriat și Agenția Domeniilor Statului.

Gheorghe-Gabriel Gheorghe a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu.

Pe de altă parte, şeful Executivului a decis eliberarea, la cerere, a lui Ovidiu Aurelian Flori din funcţia de secretar de stat la Ministerul Transporturilor.

Totodată, Marius Postolache a fost eliberat, la cerere, din funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Domeniilor Statului, printr-o altă decizie a lui Sorin Grindeanu.

Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?