Premierul Dăncilă se laudă cu ceea ce i-a reproșat Iohannis

 
Dancila şi Dragnea la Cotroceni
Dancila şi Dragnea la Cotroceni

Premierul Dăncilă se laudă cu ceea ce i-a reproșat Iohannis! ,,În martie 2018 a fost cea mai mare creştere a puterii de cumpărare după 1990'', a declarat premierul Dăncilă.

Premierul Dăncilă se laudă cu ceea ce i-a reproșat Iohannis! ”Deşi în această săptămână domnul preşedinte Iohannis a anunţat că avem o situaţie apocaliptică în ceea ce priveşte rezultatele economice din primul trimestru, iată că ieri INS ne-a anunţat că în martie 2018 a avut loc cea mai mare creştere a puterii de cumpărare a salariilor din România, atât faţă de luna februarie, luna precedentă, cât şi după anul 1990”, a afirmat Dăncilă.

Premierul a menţionat că INS a anunţat oficial că venitul mediu din România a crescut cu 8,7% în martie 2018 faţă de februarie 2018. În aceeaşi perioadă, inflaţia a fost de 0,3%, rezultând astfel o creştere a puterii de cumpărare de 8,4%. Datele oficiale au confirmat de asemenea că februarie 2018 a fost luna cu cel mai redus şomaj din România, şi anume 3,94%, a arătat Dăncilă.


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Alex
10 May 15:50
Sluga asta ești tu . Auzi semidoamno, daca tot o ducem mai bine teoretic de ce eu am tot același salar că anul trecut dar rata la Prima Casa e cu 100 de lei mai mare? De la 550 la 650.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?