Preferința bizară a unui câine. Comportamentul lui a început înainte de Valentine's Day

Acest câine a ajuns star pe Instagram, după ce stăpânul lui i-a postat fotografiile. Între timp, a devenit un fel de obiectiv turistic căutat de doritorii de instantanee memorabile.Louboutina, pe scurt, Loubie, este un Golden Retreiver de cinci ani, care aparține unui rezident al Manhattan-ului. Acesta a observat în ultimul timp o schimbare în comportamentul ei: a devenit foarte afectuoasă și refuză să facă ceva până nu e îmbrățișată. Se întâmplă să se oprească în drum și să cerșească îmbrățișări și până nu le primește, nu se clintește din loc.

După un timp, a observat ca Retriever-ul afișează același comportament și cu străinii care se opresc să o mângâie.

Cesar Fernandez-Chavez, stăpânul ei, susține că Loubie a început să îmbrățișeze și oamenii străini cu puțin înainte de Valentine's Day.

Acesta a ajuns la concluzia că se simte în siguranță și, odată ce încrederea îi este câștigată, se atașează instantaneu.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?