Predicţie TERIBILĂ pentru Europa: catastrofa de dimensiuni uriaşe - "Un tsunami va lovi"

 

Peste 40 de oameni de știință au tras un semnal de alarmă într-un documentar numit „La Gran Ola” („Marele Val”). Pentru cercetători este doar o problemă de timp, ei fiind convinși că un tsunami va lovi Spania și Portugalia, după cum a declarat Begona Perez, responsabil al diviziei oceanografie pentru porturile spaniole.

Potrivit Daily Mail, cel mai probabil Golful Cadiz va fi „ținta” tsunami-ului. Peninsula Iberică va fi răvășită, întrucât nu este pregătită pentru acest gen de catastrofe, a relatat ziarul britanic, care a amintit de tragedia produsă la Lisabona, în 1755, de o furtună extrem de puternică, în urma căreia au murit între 50.000 și 75.000 de persoane.

„La Gran Ola”, un documentar realizat de Fernando Arroyo, a punctat, de asemenea, că situația prezentată preocupă și îngrijorează, în același timp, autoritățile din zonele turistice ale Spaniei și Portugaliei.


„Acesta este adevărul, puteți crede sau nu. Timp de mai multe zile, vaste zone nu vor putea fi evacuate. Nu va fi electricitate, nu se va putea comunica, iar apa se va revărsa”, a declarat Arroyo pentru El Pais.

Un alt expert, Mario Lopes, a subliniat că guvernele celor două țări cunosc riscul producerii unui seism puternic, urmat de tsunami, însă nu fac nimic.

sursaAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?