Predicție uluitoare: Facebook își va pierde 80% din baza de utilizatori până în 2017

 
Facebook își va pierde 80% din baza de utilizatori până în 2017
Facebook își va pierde 80% din baza de utilizatori până în 2017
FOTO: bbc.com

Cercetătorii de la Universitatea Princeton susțin că rețelele de socializare funcționează într-un mod similar bolilor infecțioase: se răspândesc cu repeziciune și apoi dispar. 

 La fel ca cioma bubonică, Facebook va cunoaște într-o bună zi sfârșitul, spun oamenii de știință de la Universitatea Princeton, potrivit vocativ.com

Potrivit oamenilor de știință, rețelele de socializare au o dinamică asemănătoare bolilor infecțioase, iar asta le-a permis să facă următoarea predicție: Facebook va cunoaște un declin puternic în anii următori și îți va pierde 80% din baza de utilizatori între anii 2015 și 2017

Bolile infecțioase, precum pojarul, și rețelele de socializare, precum MySpace, se comportă într-un mod asemănător, spun cercetătorii. În fază inițială, să răspândesc foarte repede între oameni, după care ating un punct culminant și ulterior începe o etapă de declin. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?