Președintele UDMR, Kelemen Hunor: ”Dacă vreți să lărgim cimitirul de la Valea Uzului, se poate!"

 

Președintele UDMR Kelemen Hunor și-a exprimat punctul său de vedere în scandalul legat de Cimitirul Eroilor din Valea Uzului, acolo unde 52 de cruci ale eroilor români, dar şi monumentul din cimitir, au fost acoperite cu saci negri de plastic.

Hunor a explicat că el a fost cel care a cerut de la premier și de la liderii coaliției să oprească tot ce s-a întâmplat acolo, ceea ce s-a și întâmplat. ”Eu am cerut următorul lucru: Haideți să nu intrăm peste anumite chestiuni sensibile, e un spațiu sacru. Dacă vreți să lărgim cimitirul, se poate. Așa se face peste tot în lume!"

Poți să deschizi o nouă parcelă lângă cimitir lângă parcelele identificate și să pui acolo cruci, pui cum vrei, cum dorești, pentru amintirea și omagierea soldaților români care și-au pierdut viața în în diferite bătălii din acea zonă”, a spus Hunor. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?