Președintele se alege la Realitatea TV. Clasamentul după ediția de la Gura Humorului

 

Președintele se alege la Realitatea TV. Cozmin Gușă a analizat împreună cu invitații săi, în emisiunea "România 2019" de la Gura Humorului, primii cinci candidați pentru alegerile prezidențiale. 

Cei patru jurați ai emisiunii au notat discursurile susținătorilor și au explicat în detaliu aprecierile făcute. Nu a lipsit nici decizia publicului, cel de-al cincilea jurat și cel mai important.

La final, Cozmin Gușă a prezentat clasamentul edițiilor cumulate: "Dan Barna este pe locul 5 cu 40 de puncte, Mircea Diaconu pe 4 cu 57 de puncte, Viorica Dancila pe locul 3 cu 72 de puncte, Toader Paleologu este pe 2 cu 85 de puncte si pe locul 1 este Klaus Iohannis, cu 94 de puncte".

Cozmin Gușă vă așteaptă și astăzi, de la ora 20:30, cu o nouă ediție incendiară a emisiunii, în direct de la Piatra - Neamț.

Numărul la care puteți trimite un SMS cu numele candidatului preferat este 1278 - număr valabil în toate rețelele, mai puțin DIGI.

Pentru a vota corect, trebuie să trimiteți DOAR numele de familie al candidatului favorit. Telespectatorii pot vota de la ora 20:30. Costul unui sms este de 1 euro, iar banii care se strâng vor fi donați Comitetului Olimpic Român, pentru pregătirea sportivilor care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
NIR
22 Sep 11:27
Cel mai bun jurat este publicul !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?