Președintele sârb, Aleksandar Vucic, decorat de Putin

 
Presedintele Serbiei, decorat de Putin
Presedintele Serbiei, decorat de Putin

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, l-a decorat pe omologul său sârb, Aleksandar Vucic, cu ordinul pentru contribuţia majoră în dezvoltarea cooperării multilaterale cu Federaţia Rusă. Anunțul a venit chiar de la Kremlin.„Şeful statului rus a semnat un decret privind decorarea preşedintelui Aleksandar Vucic cu ordinul Aleksandr Nevski, pentru contribuţia sa personală majoră în dezvoltarea cooperării multilaterale cu Federaţia Rusă”, se menţionează în comunicatul Kremlinului.

Preşedintele Serbiei este un oaspete frecvent la Moscova. În octombrie, el a efectuat o vizită în capitala Rusiei pentru o întâlnire cu Vladimir Putin, după escaladarea situaţiei din Kosovo. Aleksandar Vucic a declarat presei, după discuţiile cu liderul rus, că l-a informat pe acesta ,,până la cel mai mic detaliu cu privire la situaţia din Kosovo” şi că ,,este foarte mulţumit de această întâlnire”.

Vestea a fost comentată de consultantul politic Cozmin Gușă.

"Un vecin de-al nostru, Serbia, prin președintele decorat, azi, de Putin, a intrat demonstrativ sub aripa așa-zis protectoare, dar extrem de rece a ursului rusesc. Așa că avem Bulgaria, Serbia, Ungaria, de facto, Moldova, Ucraina, insula asta pro euro atlantică, pro americană, în spiritul cetățenilor", a spus Cozmin Gușă.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?