Președinta organizatiei PSD de femei din Cluj, numită secretar general al MAE

 

Ministerul Afacerilor Externe are un nou secretar general! Diplomatul de carieră Cosmin Dinescu a fost înlocuit de șefa femeilor PSD din Cluj, Laura Chiorean. Decizia a aparținut premierului Viorica Dăncilă și a fost deja publicată în Monitorul Oficial. Laura Chiorean va exercita această funcție temporar, prin detașare, potrivit deciziei premierului. Noul secretar general al MAE este avocat și președintele Organizației de Femei din PSD Cluj. 

Laura Elena Chiorean va exercita funcția de secretar general al Ministerului Afacerilor Externe cu caracter temporar, prin detașare, potrivit deciziei premierului.
 
 
De asemenea, printr-o altă decizie a Vioricăi Dăncilă, Cosmin-George Dinescu nu va mai exercita funcția de secretar general al Ministerului Afacerilor Externe, pe care o exercita cu caracter temporar.
 
Laura Chiorean este avocat și președinta Organizației de Femei din PSD Cluj. Ea este consilier în Consiliul Județean (CJ) Cluj.
 
Potrivit ultimei declarații de interese publicate pe site-ul CJ Cluj, Laura Elena Chiorean deţine 100% din părţile sociale la un birou de mediator (PFA) şi la un cabinet individual de insolvenţă (PFA). Calitatea de practician în insolvenţă a fost suspendată la cerere. Ea deţine şi 75% din societatea civilă de avocaţi Laura Elena Chiorean & Asociaţii (PFA).
 
 


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?